Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća

Najmanje osam mrtvih nakon sudara helikoptera i hidroaviona kraj Moskve

spasioci voda
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
09.08.2015.
u 20:25

U hidroavinu je bilo četvero putnika i pilot, a u helikopteru troje putnika i pilot. Pretpostavlja se da nitko nije preživio.

Spasioci su pronašli osam tijela nakon sudara helikoptera i hidroaviona u zraku iznad rezervata Istrinskoj kraj Moskve, objavio je portal Tribune. Jedna osoba smatra se nestalom i vjeruje se da je preminula u sudaru. U hidroavinu je bilo četvero putnika i pilot, a u helikopteru troje putnika i pilot. Pretpostavlja se da nitko nije preživio.

"Možemo potvrditi da smo dosad pronašli osam tijela", rekao je zamjenik guvernera moskovske regije za agenciju Interfax. Dvije žrtve su djeca. 

Rezervat Istrinskoj popularno je pitoreskno mjesto za vodene sportove. 

>> Moskva oplakuje 22 poginulih. Uhićen dvojac koji se sumnjiči za iskakanje vlaka

Komentara 3

Avatar nekakav
nekakav
07:25 10.08.2015.

nesretan slučaj, i ništa više. a mogao se novinar malo potruditi, pa posjetiti i neka službena ruska glasila. pa bi shvatio da je kontrola leta upozorila sve pilote u okolici da ovaj hidroavion (prerađena cessna) ne leti kako treba, dada je opasan. i da, helikopteru je s leđa došao i pogodio ga u rotor. eto, sad je malo jasnije, i nikakva votka niti slaba tehnologija. što je pilot helikoptera moga napraviti, kad mu je sleđa došao ovaj tupson?

Avatar mason
mason
20:36 09.08.2015.

Zalosno narod im gine zbog votke i lose tehnologije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije