Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZBOJSTVA

Orobili taksista nakon što su mu prijetili vatrenim oružjem

taksi
Jurica Galoic/PIXSELL/Ilustracija
20.11.2022.
u 10:56

Vatreno oružje uporabljeno je i nekoliko sati ranije u jednoj trgovini u Ulici Dragutina Golika. Tamo je, kaže policija, 19. studenoga u 20.50 maskirani razbojnik upao u jednu trgovinu

Taksist (46) orobljen je oko 3 sati u noći na 19. studenog. Kako je šturo priopćila zagrebačka policija, prepad se dogodio u taxi vozilu na Markuševečkoj cesti. Kažu da su dvojica  počinitelja  uporabila tjelesnu snagu kako bi svladali 46-godišnjaka, a potom su mu zaprijetili i vatrenim oružjem. Zatražili su novac, nakon čega su pobjegli s nekoliko  tisuća kuna. Policija nije priopćila ništa detaljnije od toga pa se ne zna kako izgledaju počinitelji, je li taksit ozlijeđen....

Vatreno oružje uporabljeno je i nekoliko sati ranije u jednoj trgovini u Ulici Dragutina Golika. Tamo je, kaže policija, 19. studenoga u 20.50 maskirani razbojnik upao u jednu trgovinu. Imao je vatreno oružje kojim je zaprijetio 41-godišnjoj djelatnici, tražeći novac. Pobjegao  je s nekoliko desetaka tisuća kuna.

Ključne riječi

Komentara 1

AL
ALupen
11:31 20.11.2022.

Od kud taxistu nekoliko tisuća kuna?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije