Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRAVO VRIJEME

Orešković odgovorio na pitanje kada će odlučiti o zahtjevu za razrješenjem Dragana Lozančića

Tihomir Orešković
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/5
20.02.2016.
u 08:19

'Kad se vratim, onda ćemo sjesti i opet se fokusirati na domaće pitanje, pa ću u pravo vrijeme komunicirati odluku o gospodinu Lozančiću.'

Odlazeći sa summita u Bruxellesu, premijer Tihomir Orešković odgovorio je i na novinarsko pitanje kada će odlučiti o zahtjevu predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović za razrješenjem šefa SOA-e Dragana Lozančića.

Odgovorio je tako što je prepričao svoj radni tjedan.

- Prošli tjedan dok sam bio u Zagrebu, tema je bila proračun. U srijedu sam krenuo za Bruxelles. Sutra se vraćam. U ponedjeljak sam u Londonu, EBRD, bit će premijeri iz bivše Jugoslavije i tu će biti tema ekonomski pokret. Kad se vratim, onda ćemo sjesti i opet se fokusirati na domaće pitanje, pa ću u pravo vrijeme komunicirati odluku o gospodinu Lozančiću.

>> Premijerova odluka o Lozančiću idući tjedan

Komentara 109

CR
crocro
08:41 20.02.2016.

Konačno premijer sa Hrvatskom zastavom na ovratniku. Ova slika govori više od tisuću riječi. Lijepo mi je to vidjeti jer sam se u posljednje 4 godine jednostavno od takve slike odvikao. Čvrsto naprijed gospodine premijeru.

SU
suncesmokvemaslina
08:32 20.02.2016.

donijet će odluku kad drugi prestanu pričati što bi trebao učiniti. g.Oreškoviću ignorirajte napade...neka vam Bog da mudrost,razum i savjest kako bi vodili ovu državu i njezin narod. (komentar će biti obrisan kao i do sada iako ne znam zašto,moždada što se spominje Bog...ne znam)

Avatar arhaika
arhaika
08:34 20.02.2016.

to je trebao davno uciniti. lozancic je covjek bivse vlasti. btw. zasto se soa bavila mamicem, a zanemarila procjene o migrantima.?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije