Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Provocira susjede?
Povratak na članak

Orban ponovno objavio povijesnu kartu Mađarske koja obuhvaća i teritorij Hrvatske

Fotografiju je objavio povodom državne mature i ispita iz povijesti, no mnogi su u komentarima to drugačije protumačili

Komentari 123

Avatar Ilirija2
Ilirija2
01:32 07.05.2020.

ovi Hun je prihvatija viru od nas ali je ponasanjem i vridnostima i dalje osta nomad. nima kod nomada nikakvih virtusa i vrlina nit se oni ponasenjem isticu ili teze virtusima. ni ijadu godina nije bilo dovoljno da bi se od Hunskog nomada stvorija covik uspravan, da ne bi hoda ka bestija i ponasa se isto tako. pa Hunske zene ni za toliko vrimena nisu naucile biti moralne i odane u seksualnom smislu ka ni muskardini jednako tako, iako ih je krscanska vira ucila bas tome cili milenij. to su tako neke osnove ponasanja koje seksualni moral definira a nomadi su takva vrsta svita da po tom pitanju ka i mnogim drugim slice i nalice vise bestijama no judima. i to je konstanta koja je istinita ijadama i ijadama godina po pitanju nomada.

VL
Avatar Ilirija2
Ilirija2
01:23 07.05.2020.

Huni. ca drugo ric. nima razlike izmedju Turka, Serba i Huna. svi su oni nomadski narodi koji bi rado otimali i otimacinom i prisvajanjem se po svon nacionalnom bicu bave. to je njigov DNA. njihova priroda. nomade se unistava. nomadi su zlo najvece.

VL
Avatar Ilirija2
Ilirija2
01:42 07.05.2020.

u svakon slucaju dobro uocite kako je Hun okupira Slavensku zemlju u Karpatskon bazenu i pruzija je sape prema Ilirskom. zamislija se Hun otudjit ce on i prisvojit nase onako kako je od Slavena srednjoeuropskih prisvojija njihov Karpatski bazen i regiju. samo ca je Hun pogrisija u tin svojim fantazijama, jer smo se oslobodili i Hunskog nomadskog turskog brata ka i serpskog sa istoka, pa bismo lako potukli Huna. dug je bija put oslobodjenja od nomadskih okupacija sa istoka, sivera i juga, ali se Croatonski covik Ilirski oslobodija nomadskog okupatora.

VL
Avatar Čudomix
Čudomix
01:11 07.05.2020.

Šaka jada.

VL
BH
Bunjevac=Hrvat
06:54 07.05.2020.

Podružnica Orbanove politike u Vojvodini je Savez vojvođanski Mađara na čelu s Ištvanom Pastorom.Oni su u koaliciji s Vučićevom Srpskom naprednom strankom.Ta mađarska politika u svakoj prigodi paktira sa Srbima protiv Hrvata u Vojvodini što se vrlo jasno očituje na izmišljenom t.zv."bunjevačkom pitanju".Naime,mađarska politika je uvijek "Bunjevce" smatrala politički debilnom etničkom grupom što su od njih preuzeli Srbi.To se sastoji u tome da se toj hrvatskoj etničkoj grupi razgradi svaki politički identitet kako bi se ona pretvorila u neku marginalnu grupu u procesu asimilacije.Tako je bilo od Hedervarija do danas.

VL
RE
RedTree
01:14 07.05.2020.

Da jedan čelnik EU i NATO zemlje objavljuje ovakve stvari i to sa prijateljskom zemljom s kojim dijeli članstvo. Jadno. More je naš resurs koji doslovce žele svi naši susjedi od Slovenaca, Srba koji maštaju preko Istočne Hercegovine najkraći put, pa prisvajaju naše dubrovačke književnike, pa čak i Bosanci. Onda neki kažu ne treba nama vojska i avioni. Koji je sad žal za onim Barakima!

VL
MI
microlion
08:41 07.05.2020.

Karta prikazuje Dalmaciju kao dio Ugarske, što ona nikad nije bila. Znači ni Orban ne bi napravio test iz povijesti.

VL
Avatar TatankaYotanka
TatankaYotanka
23:42 06.05.2020.

i ... još jedan Milošević

VL
Avatar PahuljicaM
PahuljicaM
23:46 06.05.2020.

odmah okrenuti Bana k Sjeveru + protestna nota!

VL
BL
Blomberg
14:16 07.05.2020.

Ja mislim da bi to Marija Tereza trebala rjesiti....kaj ga taj sad trabunja.

VL
AN
.anticenzura.
23:57 06.05.2020.

Vidio covjek da nacisti bolesno pljackaju Balkance, sa domacim izdajnicima na vlasti, pa veli sam sobom vidi ovih ludih Balkanaca kako klece pred nacistickom cizmom, pregazi ih tko god hoce, pa sto ne bi i ja. Sprda se covjek, i i izruguje sa Balkancima, on cuva svoju zemlju kao oko u glavi, podigao bodljikave zice sa nacistima i islamistima, a sa ovima se ruga, skuplja bodove kod svojih gradjana, jebe mu se, tko mu sto moze,

VL
LU
lucio2
01:03 08.06.2020.

Tragikomicno je kako se tzv Hrvatine udvoravaju ovom anti-demokratskom, azijatskom manipulatoru zvanom Orban. Narod koji ne misli svojom glavom i uvijek trazi 'velikog vodju' i 'cvrstu ruku'. Mislit svojom glavom puno je teze i izazovnije...

VL
Avatar NenadNikolic
NenadNikolic
07:06 07.05.2020.

Mađari su u najtežim trenucima Republike Hrvatske prihvatili više od 60.000 hrvatskih izbjeglica, dozvolili provoz oružja i streljiva kroz svoju granicu za Hrvatsku, sami dali dio oružja i međunarodno pomagali priznanje Republike Hrvatske. Mnogi narodi pokušavaju kroz nacionalnu povijest uvećati svoj značaj i čuvati svoju samoopstojnost. Mađari su kao i drugi u povijesti bili i gospodari nad drugim narodima. Naravno da pretenzije nad starim područjima u današnje doba nisu prihvatljive nikome. Ali Mađari u Hrvatskoj su bili isto žrtve velikosrpske agresije u Domovinskom ratu. S Mađarskom treba njegovati dobrosusjedske odnose. Ovi napadi koriste jedino našim neprijateljima jer folklorni i arheonacionalistički elementi mađarske prošlosti u mađarskoj naciji su slični kao i u mnogim državama. Treba se sjetiti dobroga i na tome graditi odnose. U Mađarskoj je najčešće prezime Horvath, a najveći nacionalni junak je Zrinyi Miklosh po kojemu je nazvana i mađarska vojna akademija, pa vidite sami. Naravno da me malo smeta ta slika u prostorijama iza Orbana, ali to je ipak nemjerljivo i ne treba kvariti odnose sa susjedima. Plenković vodi u tom smislu razumnu politiku.

VL
MP
Miroslav.P
06:00 07.05.2020.

Tako je to jasam uvik pisao mi imamo samo umjetne prijatelje. A nasi dragi desnicari Vole Viktora Orbanovica razne Musolinijevce Austrijance .itd.Nazalost bili smo ispred njih dva koplja.A sada sprdaju se snama . U nas jos traje drugi svjet rat izmedu Ustasina i Partizana.Daje takvih u Njemac ta zemlja nebi bila sto jeste.Ocekujem od Milanovica odgovor od Plenkija nista.Vidite nasi dragi prijatelji nedaju nam kupit ni avione.Disu domaci Amerikanci sta oni kazu.Treba uvest obavezno sluzit vojsku koce branit zemlju.Ovi sto tu pisu nemaju ni sata vojske niti znaju osnove komande. Znaci treba se moblizirat jer neprijatelj nikad ne miruje.

VL
LU
lucio2
01:07 08.06.2020.

Vec su kupili Osijek (gdje mađaroni grade novi stadion - znaju oni sto raja voli!), poslije ce probat i ostalo...

VL
HB
HBPM33
21:37 07.05.2020.

A ban u Petrovaradinu.....i nema test na covid....da predje granicu...

VL
DU
Deleted user
07:46 07.05.2020.

Škoro je Orbanov mali i uz pomoć HDZ-a i desnice predati će Hrvatsku Madžarskoj, kao što su to radili i prije kada su nas predali Italiji i Njemačkoj a skoro je bio pokušaj i predaje Srbiji od desničara poput Škore i HDZ-a.!

VL
PO
portugisac
07:14 07.05.2020.

Da se ne bi smo svađali sa Milanovićem ubacili nam malo Orbana. Draži mi je i manje opasan Orban za Hrvatsku nego Milanović.

VL
Avatar Veljko_Veseljko
Veljko_Veseljko
06:07 07.05.2020.

To je HDZov prijatelj.

VL
MA
MarkLjubov
13:39 07.05.2020.

Slamnati i tužni lik Predsjednika RH piše pubertetska uputstva kako ne nasjedati "provokacijama" i stavljati karte na FB. Zanima me u kojem (paralelnom) svemiru on živi.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.