Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 196
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLITIČKO-OBRAZOVNA AKROBACIJA
Povratak na članak

Orbán 11 sveučilišta prenio na fundacije “svojih ljudi”

Jasno je da su kritičari Orbánova načina vladanja odmah primijetili da ovakva mjera omogućuje da on sa svojim saveznicima zadrži kontrolu čak i ako jednom izgubi izbore

Komentari 5

Avatar Jopa
Jopa
19:31 29.04.2021.

Da je Orban ljevičar medijima to što radi ne bi bio niti najmanji problem.

VL
RE
reborn
20:10 29.04.2021.

Dakle u redu je ako sveučilištem upravlja fundacija Georgea Sorosa, ali nije u redu ako sveučilištem upravlja fundacija Viktora Orbana ... Toliko o nepristranosti "medijskog servisa"

VL
DU
Deleted user
22:52 29.04.2021.

Još se nije objavio ispravak što su izjavili francuski generali .prva vjest je bila lažna

VL
Avatar Jevgeni Gromov
Jevgeni Gromov
01:21 30.04.2021.

Najjači političar u Evropi odmah posle velikog Vladimira Vladimiroviča Putina!! Viktore Orbanu samo napred i ne odustaj Srbija te podržava!!.

VL
SL
slavenZadravec
20:44 29.04.2021.

Nezavisna sveučilišta su mu odavno trn u oku jer ona prvenstveno uče studente misliti svojom glavom. Zašto misliti svojom glavom ako Orban misli za vas?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.