Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ORaH:

'Konoplja-turizam produžio bi sezonu na 12 mjeseci'

orah
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/5
30.09.2015.
u 14:17

Sve to garantira gospodarski rast baziran na konoplji – zaključuju u ORaH-u

ORaH se zalaže za cjelovitu liberalizaciju i legalizaciju te regulaciju uzgoja, prometa i prerade svih sorti konoplje - tako i marihuane. Predlažu da svaka punoljetna osoba smije za svoje potrebe uzgajati 10 biljaka u cvjetanju. 

– Svaka pravna ili fizička osoba imat će jednako pravo baviti se komercijalnim aktivnostima u pogledu uzgoja, prometa i prerade svih sorti konoplje. Potrebno je uvesti zabranu sijanja GMO konoplje te pozicionirati Hrvatsku kao zemlju organske konoplje. Do 2025. godine potrebno je povećati površinu uzgoja konoplje sa sadašnjih 600 na prijeratnih 15.000 hektara te ponovno pozicionirati Hrvatsku kao državu predvodnicu na europskom tržištu – poručuje ORaH. Stranka Mirele Holy tvrdi da bi provedbom njihova programa rast u turizmu bio neizbježan.

Konoplja-turizam produžio bi sezonu na 12 mjeseci zahvaljujući hrvatskom turističkom potencijalu. Amsterdam je u 2012. od turizma zaradio 4,5 milijardi dolara, a od prodaje marihuane i hašiša 2,5 milijarde dolara. Uzevši u obzir da Hrvatska ima veći turistički potencijal od Amsterdama, smatramo kako ne postoje prepreke da pozamašnu dobit ostvarimo i mi. Ostvarili bismo i velik rast u trgovini i izvozu. Sve to garantira gospodarski rast baziran na konoplji – zaključuju u ORaH-u.

>> Istraživanje vladajućih: SDP dobiva 53, HDZ 51, ORaH 12, Živi zid 8 zastupnika

Ključne riječi

Komentara 34

Avatar petrolio
petrolio
14:32 30.09.2015.

njezin gospodarski program je konoplja turizam? a nakon toga valjda i teže droge-turizam!?!? pa strašno, nema drugih riječi!!!!!!

KA
KaNiDora
14:30 30.09.2015.

Halo Vrapče... evo jedan hitan slućaj

DD
ddh
14:31 30.09.2015.

Holly i njezin Orah plus marihuana. Nevjerojatno kaj fixerima sve pada na pamet i gdje im se sve daje medijski prostor. Ali je donekle i razumljivo, da ljudi poput Holly koja je, iako izbacena iz komunisticke partije, uvijek bila i ostala ideoloski crvena, vlastite crvene gluposti mogu vrlo vjerojatno vjerovati samo onda, ak su uzeli odredjenu porciju marihuana. Nebi me zacudilo, da slijedeca akcija pobornika marihuane iz tih lijevo-crvenih redova kao slijedece predlozi, da se poveca proizvodnja maka i da se producira opium. A i novi slogan za hrvatski turizam bi mogao glasiti:"Hrvatska zemlj tisucu otoka i marihuane ili opiuma". Hrvatska avantgarda! Glupost caruje u Hrvatskoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije