Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPAD ROTVAJLERA

Optužen jer je bez nadzora držao psa koji je napao majku i dijete

rotvajler
Foto: Franziska Kraufmann/DPA/PIXSELL
04.09.2017.
u 17:38

Dijete je bilo lakše ozlijeđeno, a majka teže

Muškarac (64) optužen je za općeopasnu radnju i to jer je na neograđenom prostoru držao psa koji je bio bez nadzora.

Prema optužnici, koju je podiglo Općinsko državno odvjetništvo u Puli, takvo ponašanje 64-godišnjaka dovelo je do ozljeđivanja djeteta. To se dogodilo 11. ožujka 2017. u vinogradu u mjestu Zajci.

Na neograđenom prostoru pored kojeg je šetala majka sa šestogodišnjim djetetom, bila je ženka rotvajlera. Kada je majka s djetetom prolazila pored vinograda, pas je dotrčao do njih te je ugrizao dijete.

Dijete je bilo lakše ozlijeđeno, a pas je nasrnuo i na majku koja je pokušala spasiti dijete. Ona je pak teže ozlijeđena.

Komentara 4

DU
Deleted user
17:57 04.09.2017.

I to sa psima prevšilo svaku mjeru....em uneređuju parkove em ih vode na more a ne znaju vlasnici koji su gluplji od pasa da im je to mučenje na +40C u hladu...isto na lancu je pas po kazni..nisu krive životinjee al nema svako uvjete nego je to sad in

DA
darwil
18:18 04.09.2017.

Zagreb je nažalost i po psima odnosno vlasnicima postao čaršija.Ovi iz druge domovine kao da ne znaju da se u Zagrebu pas vodi na lajni a pušta tamo gdje je ograđeno.Ali Bandićevi komunalci ne mare za to.

CH
chupakabra
18:01 04.09.2017.

a nikad nije ni mrava zgazio. hoćete li vi isfrustrirani sa opasnim džukelama početi vezati i stavljati više brnjice pesima ?!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije