Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFERA FIMI MEDIJA
Povratak na članak

Optužen bivši generalni direktor JANAFA

Fimi medija se prema optužnici u tom poslu okoristila za oko 15.000 kuna, a JANAF je oštećen za ukupno 249.026 kuna.

Komentari 4

DV
dvorskaluda
15:00 12.07.2019.

Kaj da veliš? Svaki božji dan već 25 godina čitamo; Todrić ukrao xy milijuna Sanader yx milijuna , Zagorac XX milijuna , Ježić,Protega,Jambo,Gucić,Kuščević zamračio XY milijuna i imovinu, Kirin,Bajs,Čehok,Vidošević, Mamić,Mravak, Polančec,Barišić,Merzel,Bandić,Rončević, Šola ... Popis bi bio vjerojatno dug desetine metarara pisano malenim slovima i bez proreda, dvostrano...Pa evo još jednoga.....a mnogi se tek kandidiraju za ...i taj popis

VL
DV
dvorskaluda
15:01 12.07.2019.

Mnogi se tek kandidiraju...i za taj popis na koji su neki ipak prije njih dospjeli, ali reda mora biti, prvo jedan popis ...pa za godinicu dvije i ovaj

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
15:07 12.07.2019.

Kakva je to novost! Za takvi sitniš stvarati medijski slučaj! Svi naši vjerodomoljubni dužnosnici, državni i društveni su manji ili veći Ive ili Nadani, koji izgibaju u ljutom boju za svoj dom, kao, svoju stranku i kompradore, a domovina im dodje nešto kao krava muzara. Neovisna država je stvarana u ime hrvatskih dvonožnih papkara i kopitara, a za račun vjerodomoljubnih elitnih glodara. Zašto je neovisna država EU repofenjeraš, odgovor je jednoznačan. Državovoditelji za svoj dom, svoje stranke i kompradore, zbog "par kila mesa, ubijaju čitava hrvatska stada", a svoje domoljublje dokazuju udarajući se u grudi, kao naši dalji srodnici primati.. Lijep pozdrav našem tankoćutnom, vjerodomoljubnom adminu, branitelju lika i djela Vrhovnika Franje, Grofa Djure od Petrinje i ostalih dvijestotine Vrhovnikovih velemoža, kao i njegovih nasljednika državovoditelja, ukoliko je danas dežurni?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.