Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON VIŠE SATI PREGOVORA

Kraj opsadnog stanja u Slavoniji: Predao se muškarac koji je prijetio i bacao molotovljeve koktele

Muškarac se zatvorio u kuću u Slavoniji i prijeti, policija okružila kuću
Foto: Borna Jaksic/PIXSELL
1/13
03.10.2023.
u 16:31

Mještani kažu da je on miran čovjek i da nije bilo nikakvih problema do zadnjih nekoliko godina kada je počeo posjećivati liječnike

Jutros negdje oko 9 sati u Tordincima, selu nedaleko od Vinkovaca, mještanin je prvim susjedima na kuću bacio molotovljeve koktele. Požar koji je buknuo brzo je lokaliziran. Muškarac se potom zatvorio u kuću, polio benzinom i pustio plin te zaprijetio da će sve zapaliti. Na teren je odmah izašla policija, a stigli su i specijalci, kao i hitna, javio je reporter Večernjeg lista Branimir Bradarić s mjesta događaja.

Opsadno stanje trajalo je do 15 sati pa i dulje, kada se muškarac predao. Policija je s njim razgovarala satima.

Video: Opsadno stanje kod Vinkovaca: Mještanin se zatvorio u kuću, polio benzinom i pustio plin

Susjedi kažu da živi sam, a kažu i da ga djeca ne posjećuju zbog narušenih obiteljskih odnosa. Mještani tvrde da je miran čovjek i da nije bilo nikakvih problema do zadnjih nekoliko godina kada je počeo posjećivati liječnike. 

Prije otprilike petnaest ili dvadeset dana također je nasrnuo na susjede, doznaje se od mještana. Prijetio im je ubojstvom i govorio da su na crnoj listi. Bio je smješten u psihijatrijsku ustanovu i nakon nekoliko dana je pušten.

Video: Zbog ometanja suđenja, Filip Zavadlav na neko vrijeme ispraćen je iz sudnice

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
13:36 03.10.2023.

Možda je radikaliziran

MA
mariobonacic
13:04 03.10.2023.

Polako pravi branitelji idu u mirovinu! Oni lažni od davno primaju visoke mirovine a pravi danas dobivaju mizeriju kao i ostali narod. Borili se u nadi da će biti bolje nego u Socijalizmu, izgubili zdravlje za siromaštvo!

G1
Gustav 13
14:58 03.10.2023.

Ocito treba skrbnika koji treba pratit njegovo lijecenje, ako to izostane , desavat ce se takve scene jer ocito je da je paranoja u pitanju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije