Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krštenje mošta

Oprez za Martinje, policija budno nadzire vozače!

martinje
Goran Jakuš/Pixsell
10.11.2010.
u 13:40

Tradicionalno, Martinje održava se na Krku, u Opatiji, zaleđu Crikvenice i Novog Vinodolskog. Policija će od 11. do 14. studenoga pojačano provoditi nadzor na cestama

Uz poruku “Uživaj vino, al pameću većom. Umjerenost sama rađa ti srećom” u četvrtak, 11. studenoga, u organizaciji Turističke zajednice Čavle održat će se tradicionalno Martinje. Okupljanje je u ugostiteljskom objektu Primorac, od 19 sati. Martinje je započelo i u gradu Krku, gdje posjetitelji svakodnevno, do 13. studenoga, u Caffettariji XVIII. st. mogu kušati mlada vina Vinarije Katunar i pečene marune. Martinje se slavi u Malinskoj, Puntu i Vrbniku, gdje 11. studenoga u 18 sati Udruga malih vinogradara i podrumara posjetitelje poziva na Martinju u Domu na Trgu Škujica. Ova tradicionalna jesenja manifestacija obilježava se i u Opatiji, zaleđu Crikvenice i Novog Vinodolskog. 

No da narodni običaj krštenja mošta ne bi završio tragično, policija vozače moli za pojačani oprez. U prilog tome, policija će od 11. do 14. studenoga pojačano provoditi nadzor na cestama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije