Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA PUTU ZA MAĐARSKU

Oprez, moguć pojačan promet: Prolazak kolone vozila Hrvatske vojske do GP Goričan

Autocesta Lipovac - Zagreb: Novi Patrijin oklopnjak ostao u kvaru nasred ceste
Patrik Macek/PIXSELL
27.07.2022.
u 11:04

Dvije kolone oklopnih i drugih vozila HV-a kretat će se rutom od Karlovca do Graničnog prijelaza Goričan. Može se očekivati pojačani cestovni promet

Pripadnici, tehnika i vozila iz sastava 1. hrvatskog kontingenta (HRVCON) NATO aktivnosti ojačane budnosti (eVA – enhanced Vigilance Activities) krenuli su danas cestovnim putem u područje aktivnosti u Mađarsku te se do 15 sati očekuje pojačan promet na prometnicama od Karlovca do graničnog prijelaza Goričan, priopćio je MORH. 

Dvije kolone oklopnih i drugih vozila te kamiona kretat će se rutom od vojarne “110. brigade Hrvatske vojske” u Karlovcu do Turnja, autocestom do Lučkog te dalje do Ivanje Reke, preko Varaždina i Čakvca do GP Goričan.

Tijekom prolaska kolona vozila na navedenoj relaciji može se očekivati pojačani cestovni promet te molimo građane za strpljenje i razumijevanje.

Ključne riječi

Komentara 3

FO
fortinaf
12:33 27.07.2022.

Pobjednička hrvatska vojska, oduvijek mi je drago vidjeti ih

Avatar Grey Eagle
Grey Eagle
12:37 27.07.2022.

odvesti do ukrajinske granice i donirati sve ukr.braniteljima

GO
goran2hr
11:55 27.07.2022.

Što idu tamo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije