Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRUGI DAN U SABORU JOŠ ŽEŠĆI

Oporba udarila i na HDZ-ove partnere da staju uz pljačku

22.07.2023.
u 19:48

Počelo je s SDP-ovom Mirelom Ahmetović koja je upotrijebila taktiku uočenu i prvog dana zasjedanja te žestoko prozvala HDZ-ove koalicijske partnere što i dalje podržavaju vladajuću stranku. Poručila je da je pljačku u HEP-u kojom su se okoristila privatna poduzeća dopustio premijer Andrej Plenković.

Komentara 3

EJ
ejStef
01:13 23.07.2023.

Drugi dan u saboru još gluplji od prvog... Koje beskorisno gubljenje vremena, čudo jedno...

AC
accusator
21:12 22.07.2023.

Prosim fino, pa na gornjoj slici svi stoje...

ZI
zinegoid
09:04 23.07.2023.

to je kada se ono okupe neradnici, recimo ološ društva s istom namjerom da udobno žive na tuđi račun. oni na vlasti grčevito brane ovaj lopovski sistem koji im daje mrvice, dok se oni drugi grčevito bore da dođu na njihovo mjesto... sva filozofija hrvatske politike....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije