Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sabor o opozivu
Povratak na članak

Oporba svjesna da nema 76 ruku za rušenje Martine Dalić

Grmoja: Bila je politički sponzor povjerenika Ante Ramljaka.

Komentari 7

KO
koraknaprijed
09:24 13.04.2018.

Ma koja oporba? Bero,Maras,Profesor Peruča, Bulj,Petrov,Beljak? Ne mogu oni voditi stado koza a ne državu.

VL
DU
Deleted user
07:04 13.04.2018.

Hrvatski branitelji se nisu borili u domovinskom ratu da se domace tvrtke predaju strancima za sitne i pojedinacne interese... istina je dalicka izvrsno radi za sebe i ong tko ju je instalirao.... ....sto je slijedece na rasprodaju hep sume vode su otisle.. ....odlicno unistava i ponistava sve investirano napravljeno stvoreno ....mase majicom da je dobro radila ... ...rasprodaja agrokora je u tijeku ...kao ekonomistica neka vodi agrokor ...pa ne bi izdrzala ni dva radna dana... ...u njonjinu cirkusu digla noge..a pristojnost... sdp je jalova stranka i ne zele preuzeti vlast..

VL
Avatar comparator
comparator
08:07 13.04.2018.

Dvije trećine zastupnika ili otprilike toliko ne zaslužuje biti predstavnicima naroda jer su odavno izdali interese svojih birača. Održavanjem na vlasti gotovo kriminalnim potezima Plenković brani svoju ideju i viziju koja je samo njemu poznata.Uz svu analitiku nisam uspio dokučitu kuda nas vodi "izabrana"elita i dali neka skrivena nama nevidljiva prepreka ili nas ipak samo premijer želi orevesti žedne preko vode. Ako ima savjesti i ako stvarno Hrvatsku održi iznad vode skinut ću mu kapu i pokloniti se. Ovako isključen ne osječam se kao pripadnik suverenog naroda sretan i kao što se vidi politika radi kao da joj je zadatak ljudima stvoriti takav ugođaj .

VL
RI
rightside
09:28 13.04.2018.

to ce se jos vidit,,mozda plenkovic ne dobije dva glasa iz svojih redova i gotova prica,,da da,,njegase treba rjesit, treba oslobodit stranku od tog ljevicara,

VL
OG
Oglasivac277
18:28 13.04.2018.

Dalicka je najvece zlo koje Hrvatska politika ikad imala...kao i Plenkovic gazi preko mrtvih sve za osobni interes

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.