Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HDZ pod pritiskom

Oporba će tražiti opoziv Grlića Radmana, Banožića i Filipovića?

21.09.2023.
u 07:40

Sve afere i probleme koji su snašli Vladu, kao i činjenica da Vlada za neke od njih ne nudi rješenje, oporba očekivano vidi i doživljava kao novu priliku da vladajućima zada dodatne udarce

Komentara 14

DU
Deleted user
14:01 21.09.2023.

Zasto bi ih vlada maknula - pa oni rade tocno kaj im se naredi.Pitam se da li bude od Hrvatske ostalo i H ako se kradeze ne makne sa vlasti.

MA
marinerocro
08:49 21.09.2023.

Oporba i mediji se ne mogu pomiriti da imamo svoju hrvatsku vladu na čelu sa Plenkovićem koji guraju državu naprijed, za razliku od račana i slučajnog koji su sa svojom bagrom opljačkali i zadužili državu za 500 milijardi

DU
Deleted user
08:14 21.09.2023.

HDZ nije politicka stranka, to je grupa povezanih osoba koji legalno zaradjuje novac zakonom donesenim samo u njihovu korist! Jedina mogucnost smanjiti nihov profit je uclaniti se u HDZ i primati zakonski dio od ostvarenog profiterstva!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije