Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAST OPTIMIZMA
Povratak na članak

Oporavak bi mogao biti brži i lakši nego što se očekuje

Njemački biznismeni svjetlije vide budućnost nego u travnju, naši ekonomisti oprezni

Komentari 7

Avatar essek22
essek22
11:03 27.05.2020.

Tko zna koji je ovo model Sveta tri slova?

VL
BA
Barbasmora
10:55 27.05.2020.

Lipi nas Balkan nije bas najbolje misto za biznis kulturu školovanje rad...ali ipak smo tu i volimo lipu nasu!

VL
Avatar NiceGuy
NiceGuy
13:30 27.05.2020.

hahah optimizam :) pa vi ste na meskalinu očito

VL
A2
.anticenzura.23
10:56 27.05.2020.

Za one koji nisu jos razumjeli, nema mjesta optimizmu, apsolutno, nikakvome, na nasu zalost i na zalost svih suverenih drzava i naroda u Europi. Nacisti su opljackali citavu Europu, uz pomoc domacih izdajnika na vlasti, gdje spada i Hrvatska, i i bolesni nacisti, znate njih, bankrotirali po cetvrti put u svojoj bolesnoj i nacistickoj povijesti i ostavili spaljenu Europu iza sebe, sa 60 miliona radnika na ulici bez posla sto su ukracali na grbacu drzavi, i jos toliko sto ih radi skraceno radno vrijeme, isto na grbaci drzavi. I zamislite dragi gradjani, nije im bilo dosta, bolesnim nacistima, nego se sada spremaju opljackati i tu poslijenju koricu kruha iz usta tudjim suverenim drzavama i narodima u Europi, i izazvati gradjanski rat u Europi, i naravno s tim i Treci svjetki rat, posto Amerika, Britanija i civilizacija, nikada nece dozvoliti bolesnim nacistima da i njima sravne drzavu i narod sa zemljom, tako kako su Europu sravnili, oni su ljudi ratovali protiv njih u dva svjetska rata i ratovati ce opet.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.