Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spasio je susjed

Opljačkali staricu: Zavezali je za krevet pa ukrali novac i nakit

zorka miošić
Ivanka Šuta/24 sata
30.01.2012.
u 17:41

– U nedjelju, oko 1.30 poslije ponoći čula sam neko klapanje. Zaključala sam kuću. Oko tri sata vratili su se i ušli mi u kuću. Bila su dvojica. Napali su me, gušili i opljačkali – rekla je Zorka za 24 sata.

Zorki Miošić (81) iz Brista pljačkaši su vezali ruke i noge te joj ljepljivom trakom zalijepili usta i nos. Prevezena je u bolnicu u Ploče gdje su joj utvrđeni podljevi po licu od traka te napuklo rebro, javljaju 24 sata.

– Upalila sam svjetlo, provirila kroz vrata sobe i vidjela jednoga od pljačkaša. On je odmah ugasio svjetlo. Skočio je na mene, začepio mi usta i nos. Drugi je vikao da mi veže noge i ruke – prepričala je starica za 24 sata. Uzeli su joj oko 2000 kuna i nakit iz kuće. S nje su otrgnuli lančić i dva prstena. Ljepljivom su joj trakom zavezali usta i nos te ruke i noge. Ostala je tako na krevetu do jutarnjih sati kada ju je spasio susjed.

>>Cijeli tekst čitajte ovdje

Komentara 8

TO
Toni50
19:37 30.01.2012.

pljačkaši su vezali ruke i noge te joj selojtepom zalijepili usta i nos.. Da se zna to nisu branitelji Glavaša heroja jel oni ne ostavljaju nikoga za liječenje nego zna se Dok su ovi dečki su humani moderni naši herojieroji a kako čitamo humanije neide... Usporedi sa herojskim potezima glavaša i nagrade saborska klupa čin generala, odličja za 100.000 kuna. Mjesto Župana lova do krova 20 godina uživancije i zafrkancije . Pritisak amera i eu i jadnik 8 godina bruto i po želji gdje želi da odsjedi odradi sa redovnim izlascima posjetama i masažom maserki !!! Lova ne prestaje da stiže to je mirovina debela ... Ovi dečki neče tako dobro da prođu ako u ruke hrvatske \"\"\"\"pravde \"\"\"\"\"\"\"\"\"\" dođu....

MO
mojzagi
20:12 30.01.2012.

Kakova je to gamad morala uciniti, da idu ovako bespomocnu staricu pljackati, vidi se koliko imaju pameti, i hrabrosti vezati ovu staru zenu , morali bi se sakriti sami od sebe i od svoje \"hrabrosti\"--fuj.

Avatar dariodario551
dariodario551
21:43 30.01.2012.

nisu je silovali

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije