Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vlasnica sexy shopa

Opet prijavljena zbog ‘osvježivača prostora’

policija
Ivana Ivanovic/PIXSELL
18.03.2016.
u 00:15

U policiji kažu kako su ovaj put naišli na drukčije marke proizvoda jer ih proizvođači stalno mijenjaju.

Koprivnička policija kazneno je prijavila 35-godišnju vlasnicu trgovine zbog toga jer je prodavala “osvježivače prostora” koji sadrže zabranjene tvari, sintetske kanabinoide, pa ih konzumenti koriste kao zamjenu za marihuanu.

Neslužbeno doznajemo da je riječ o Emanueli Betlehem Lončarić, vlasnici Sexy shopa u blizini središta Koprivnice. Ona je zbog iste stvar već gonjena prije godinu dana, kada je koprivnička policija krenula u akciju nakon smrti 15-godišnjeg Zagrepčanina koji je pušio “osvježivače prostora”.

– U moj dućan ne mogu ući maloljetnici, a punoljetne osobe valjda znaju što rade. Ako ja prestanem prodavati osvježivače, prodavat će ih netko drugi – kazala je tada E. Betlehem Lončarić. Praksu očito nije promijenila nakon prve prijave. U policiji kažu kako su ovaj put naišli na drukčije marke proizvoda jer ih proizvođači stalno mijenjaju.

Komentara 3

DU
Deleted user
08:50 18.03.2016.

Legalizirajte travu i točka. Sad je već prošlo dovoljno vremena od legalizacije u coloradu i u Washingtonu da se sa sigurnošću može reče da negativnih posljedica legalizacije nema, samo pozitivnih i to su činjenice.

Avatar babas
babas
18:55 18.03.2016.

Uvedite abnormalno visok porez na osvježivače prostora,poput onog na cigarete,i pustite trgovce da trguju.

LA
larala
08:48 23.03.2016.

koji debilizam, u hrvatsku se legalno mogu uvesti ti osvježivaci, uvoznik uredno plati na njih porez i carinu a, onda ih opet uredno može prodati ducanima....samo ducan ne smije prodavati kupcu....pitam se tko je ovdje lud i tko se to želi napraviti ludim....zabranjena prodaja osvježivaca o.k., zabranite i uvoz istih u hr.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije