Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA 9 CENTI

Opet poskupljuju cigarete: Cijene nekih marki idu gore, evo kojih

Cigarete
Foto: Frank Hoermann / SVEN SIMON
1/2
18.08.2023.
u 12:20

Pueblo classic i Pueblo blue u maloprodaji stajat će tako 4,60 eura umjesto dosadašnjih 4,51 euro. Cijene ostalih marki cigareta istog distributera zasad ostaju nepromijenjene

Tvrtka Pogon Kooltura prijavila je sukladno Zakonu o trošarinama povećanje maloprodajnih cijena za određene marke cigareta od 23. kolovoza 2023. godine za 2%, odnosno za 9 centi.

Pueblo classic i Pueblo blue u maloprodaji stajat će tako 4,60 eura umjesto dosadašnjih 4,51 euro. Cijene ostalih marki cigareta istog distributera zasad ostaju nepromijenjene. Prije ovih, 23. lipnja poskupjele su neke marke cigareta tvrtki JT International Zagreb i  Legenda promet. 

Podsjetimo, poskupljenja su krenula 20. svibnja kada su prvi proizvođači krenuli prijavljivati povećanje cijena. Novo poskupljenje uslijedilo je 2. lipnja, a treće nekoliko dana nakon toga.

POVEZANI ČLANCI:

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije