Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poskupljenje

Opet porasle cijene goriva, no kompanije imaju različite cijene

gorivo
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
03.02.2015.
u 10:09

Litra Eurodizela poskupila je oko 12 lipa, a drugi tjedan zaredom litra autoplina najviše poskupljuje

Cijene svih naftnih derivata u utorak su porasle drugi tjedan zaredom, donosi portal cijenegoriva.info, prema čijim su informacijama naftne kompanije različito poskupile cijenu goriva. Na Ininim benzinskim postajama litra Eurosupera 95 sada je skuplja za 16 lipa i prodaje se po cijeni od 8,78 kuna, dok je na Croduxovim, Petrolovim te postajama Adria Oila za lipu jeftinija, a na Tifonovim čak pet lipa jeftinija. Lukoil litru Eurosupera 95 prodaje po cijeni od 8,83 kune. Nakon ovog poskupljenja, prosječni spremnik od 50 litara vozači plaćaju 13 kuna više nego prije dva tjedna

Litra Eurodizela poskupjela je oko 12 lipa. No, kao i kod benzinskih goriva, naftne kompanije prodaju ga po različitoj cijeni. Na Ininim i postajama Adria Oila litra ove vrste goriva prodaje se po 8,25 kuna, na Petrolovim za lipu jeftinije, na Croduxovim za još lipu jeftinije (ukupno dvije niže od Ine), dok ga Lukoil prodaje za 8,28 kuna. Prosječni spremnik od 50 litara od utorka je skuplji za 11,5 kuna nego prije dva tjedna.

Drugi tjedan zaredom litra autoplina najviše poskupljuje. Prema informacijama portala cijenegoriva.info, litra ove vrste goriva skočila je za 21 lipu i sada se prodaje po cijeni od 3,94 kune. Dakle, za više od 40 lipa nego prije dva tjedna. Litra loživog ulja u utorak je poskupjela za 10 lipa i stoji oko 4,54 kune. 

>> Porasle cijene goriva, konkurencija jeftinija od Ine

Komentara 14

SA
Sauron
11:06 03.02.2015.

Kad treba poskupiti nema problema..... nema skupih rezervi koje se trebaju trošiti..... a jesmo svi skupa ovce koje šišaju pa to nije normalno......

Avatar petrolio
petrolio
10:29 03.02.2015.

cijene nafte su na najnižim razinama unazad više godina, a naši prodavači goriva, uz blagoslov vlade, dižu cijene! sramota!!!

DU
Deleted user
11:08 03.02.2015.

tečaj dolara, hahaha kako nalaze izlike, a cijene u okruženju svugdje jeftinije....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije