Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vremenska prognoza

Opet će zabijeljeti: U unutrašnjosti danas i sutra snijeg

snijeg, hladnoća, Zagreb (1)
Marko Prpic/PIXSELL
07.01.2013.
u 08:25

U unutrašnjosti će danas prijepodne padati slaba kiša koja će se od istoka premjestiti prema zapadu, a dijelom prijeći u snijeg

Iako nismo imali bijeli Božić i Novu godinu, snijeg će ponovno zabijeliti Hrvatsku. U unutrašnjosti će danas prijepodne padati slaba kiša koja će se od istoka premjestiti prema zapadu, a dijelom prijeći u snijeg. Jutros je najhladnije bilo u Gospiću i Pazinu gdje su zabilježena - 2 Celzijeva stupnja, dok je najtoplije bilo na Hvaru koji je grijalo ugodnih 12 stupnjeva.

Iz HAK-a javljaju da su kolnici mjestimice mokri ili vlažni te skliski u Gorskom kotaru, Lici, Slavoniji, središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj. Moguća je poledica na cestama u gorju, posebice na mostovima, nadvožnjacima i vijaduktima.

Temperatura će danas na kopnu biti uglavnom od -1 do 5 Celzijevih stupnjeva, a na Jadranu od 10 do 14°C. Navečer će jače zahladnjeti.

Snijeg će sutra navečer padati u Slavoniji, Podravini i Zagorju, a kiša sa snijegom očekuje se i na zagrebačkom području. Na kopnu će mjestimice biti slabih oborina na granici kiše i snijega koje se mjestimično mogu zamrzavati na tlu.

>> Nema ekstremne zime! Stiže toplije vrijeme!

Ključne riječi

Komentara 10

KO
kompaq
11:10 07.01.2013.

snijeg ah, ništa od mog posla u voćnjaku bar za sad ,mislio sam zaraditi koju kunu ,šteta !

KR
kraljzvonimir
09:37 07.01.2013.

suludisumar...ja volim snijeg ...i nisam normalan...:) Nek pada prijo

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
09:16 07.01.2013.

Hm Tko se normalan može veseliti snijegu? Kakva je to anketa? Zima, bljuzga, auti te špricaju, moraš lopatati, sve je u kolapsu. Još me bole ruke i leđa od čišćenja prošlog snijega.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije