Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
fizički sukob

Opasno prvosvibanjsko druženje, umalo ga ubio grlićem razbijene boce

Ilustracija
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
04.05.2020.
u 11:16

Djelatnici Zavoda za hitnu medicinu Vukovarsko-srijemske županije pružili su 30-godišnjaku prvu pomoć te ga prevezli u OŽB Vinkovci

Prvosvibanjsko druženje u malo je završilo kobno za 30-godišnjaka iz Jarmine, sela nedaleko od Vinkovaca. Prema navodima policije tijekom zajedničkog druženja 1. svibnja, oko 1,50 sati, na terasi obiteljske kuće došlo je prvo do verbalnog, a onda i fizičkog sukoba između 30-godišnjaka i 25-godišnjaka iz ovoga sela.

- Uslijed sukoba, 25-godišnjak je, pod utjecajem alkohola (1,60 g/kg), razbio staklenu bocu o glavu 30-godišnjaku te mu grlićem razbijene boce zadao reznu ranu na vratu duljine 12 cm. Djelatnici Zavoda za hitnu medicinu Vukovarsko-srijemske županije pružili su 30-godišnjaku prvu pomoć te ga prevezli u OŽB Vinkovci, izvijestili su iz PU.

Autom sletjeli u Dunav

Policija je protiv 21-godišnjeg vozača automobila iz Iloka podnijela kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Izazivanje prometne nesreće u cestovnom predmetu. On je poslije prvosvibanjskog druženja upravljao osobnim vozilom kojim se kretao nerazvrstanom cestom u Iloku. S njim u vozilu je bio i 21-godišnjak iz Bapske koji je tom prilikom smrtno stradao. Iz policije su pojasnili kako je vozilo uslijed neprilagođene brzine, stanju i uvjetima na cesti sletjelo s asfaltirane površine u Dunav. 21-godišnji vozač je tom prilikom nekako izašao iz vozila dok suputnik u vozilu to nije uspio. Vozač je glasnim dozivanjem uspio u pomoć dozvati dvije osobe koje su 21-godišnjaka izvukli iz vozila. Dolaskom Hitne medicinske pomoći započela je reanimacija 21-godišnjaka iz Bapske, ali u tome nisu uspjeli. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije