Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MILANKA OPAČIĆ:

'Bernardić neće gledati film u kojem odlazim. Račan me naučio boriti se'

Milanka Opačić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/5
28.06.2017.
u 22:16

Opačić tvrdi kako je s funkcije potpredsjednice smijenjena zbog traženja ostavke Davora Bernardića

SDP-ova saborska zastupnica i bivša potpredsjednica Sabora Milanka Opačić kao gost Dnevnika Nove TV komentirala je aktualno stanje u stranci.

Opačić tvrdi kako je s funkcije potpredsjednice smijenjena zbog traženja ostavke Davora Bernardića što znači da je kažnjena zbog verbalnog delikta. 

- Bernardić bi htio da ja izađem iz SDP-a, ali taj film neće gledati. Stier je napustio Vladu, a nitko ga ne cipelari. Ja slušam napise da me se treba smijeniti. Mi svoje demokratske smjernice polako gubimo - kazala je Opačić.

Opačić smatra kako trenutni predsjednik stranke Bernardić pogrešno vodi stranku i produbljava podjele. Upravo njega krivi za pad rejtinga s 26 na 22 posto.

- Govorila sam na klubu i upozoravala da moramo biti odgovorni. Mi samo kritiziramo, a ne nudimo konstruktivna rješenja. Mi stalno nekoga rušimo i to karakterizira vodstvo stranke.

Poručuje kako će ostati zastupnica i kao takva imati svoj prostor za djelovanje u smislu traženja rješenja za svoje birače. 

Osvrnula se i na Sinišu Hajdaša Dončića koji će je zamijeniti na mjestu potpredsjednika.

- On je u vrijeme stranačkih izbora bio u stožeru Miljenića, a u zadnji tren je pretrčao Bernardiću i donio mu glasove. Jasno mi je da mu se Bernardić mora zahvaliti - rekla je Opačić i dodala kako nakon svega ni ona, ni smijenjeni Mirando Mrsić neće nestati.

- Ja sam u stranci odrasla. Račan me naučio da se vrijedi boriti za svoje ideje - zaključuje Opačić. 

Komentara 37

KA
Karizma
00:21 29.06.2017.

Vrijeme je da netko pocne razrjesavati jugoslavensku okupaciju socijalisticke partije.Srbi opet preko socijalisticke partije hoce vlast u Hrvatskoj.To rade odlicno i prosle 4 godine su imali 10 ministara srba u vladi.To nema nigdje.Ali pored naivnih Hrvata ce mozda i uspjeti ponovno.

YE
yelahiah
22:27 28.06.2017.

Milanka samo zeli reci da joj se svidja i nema namjeru prestati sisati mlijeko iz hrvatske sise.

PU
Pukovnik
22:32 28.06.2017.

Naucili su tebe drugovi stosta. Pogotovo kako se partizanima poliraju cijevi u sumi. Ali kako je Milanovic rekao da se tjera lisica iz sume a izleti King Kong? Drug Bero je istjerao Milanku i Miralema ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije