Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MILANKA OPAČIĆ

Bernardić nije dobar za stranku, SDP treba promjenu!

Milanka Opačić
Patrik Macek/PIXSELL
07.06.2017.
u 14:22

SDP-ovka je dodala kako SDP-u nikako ne odgovaraju novi izbori jer je stranka u financijskim problemima

Milanka Opačić (SDP) ponovno je kritizirala predsjednika SDP-a Davora Bernardića i zaključila kako novi izbori nisu dobra opcija za Hrvatsku, ali ni za SDP.

– Izbori u maloj zemlji, kao što je Hrvatska, u svakom slučaju nisu dobri. Ja sam neki dan rekla kako mislim da je Davor Bernardić loš izbor za SDP. Jednostavno, on nije dobar za stranku. Mi ne ostavljamo dobar dojam prema biračima. Mi smo se pogubili dobrim dijelom zbog predsjednika stranka i moramo naći zamjenu za gospodina Bernardića – rekla je Opačić.

Dotaknula se špekulacija o sve jačoj pojavi frakcija unutar stranke i komentirala moguće prijevremene parlamentarne izbore sa stajališta SDP-a.

– Frakcije su u našem statutu određene samo u jednom članku i moguće je da one postoje, a jačanje frakcija ovisi o tome hoćemo li ići na nove izbore ili nećemo. Ja sudjelujem u svemu onome što može pomoći SDP-u da se probudi iz ovog stanja. Mi smo zadnjih mjeseci postali irelevantna stranka. Želim vratiti SDP na one pozicije koje smo imali. Sve ispod 35 posto podrške loše je za SDP – oštra je Opačić.

SDP-ovka je dodala kako SDP-u nikako ne odgovaraju novi izbori, ali da ona neće podržati Plenkovićevu Vladu.

– Stranci koja je u financijskim problemima i kadrovskim promjenama ovo je loš tajming za izbore, ali ako Vlada nema većinu moramo to prihvatiti. Sada treba pomiriti sve što je podijeljeno unutar stranke, ali Vladu HDZ-a neću podržati.

>> Sve o preslagivanju Vlade čitajte OVDJE.

Komentara 32

PU
Pukovnik
14:49 07.06.2017.

Da, decko je Hrvat i Katolik i dijete branitelja. Sramota da takav vodi KPJ, joj ispricavam se, SDP naravno. On ne zna sto je bratstvo i jedinstvo. Dominacija mora ostati u rukama bratski naroda. Srecom ima ih: Nenad "stalno pijan" Stazic, Milanka O(panak)pancic, Peda "meded" Grbin, Miralem Salem Aleikum al Habibi Mrsic itd.

Avatar Vuglec
Vuglec
15:01 07.06.2017.

Ha, ha, ha pa ova je unakazila SDP svojom nesposobnošću, o čemu ona priča?!

YE
yelahiah
14:33 07.06.2017.

Bitno je da si ti dobra za stranku.Hrvat je ocito veliki trn u oku esdepejovcima....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije