Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što donosi digitalni euro?

'Ono što digitalni euro vjerojatno neće omogućiti jest potpuna zaštita identiteta kakva postoji pri korištenju gotovine'

18.04.2024.
u 13:49

Donedavno smo za plaćanje gotovinom dobivali popuste, a sada širom Europe postoje brojne trgovine i ugostiteljski objekti koji ne primaju keš ili su skuplji za plaćanje u gotovini

Komentara 5

Avatar bandogcro
bandogcro
14:06 18.04.2024.

Polako ali sigurno Sotona preuzima i uništava svaki aspekt slobode

Avatar VargaiBoric
VargaiBoric
14:05 18.04.2024.

To je i cilj. Kontrola

UM
Umjereni
14:23 18.04.2024.

Nevjerojatno je kako neki ljudi ne mogu sekunde bez neke teorije zavjere. Pojma ni o čemu nemaju, ali sve razumiju, chemtrailse, ravnu zemlju, vakcine, digitalni euro, 5g, iza svega stoji neka sumnjiva nakana i samo vreba na njih. Već 60 godina plaćamo kreditnim karticama, ali sada su se sjetili od muhe napraviti slona. To su uglavnom oni likovi zbog kojih smo na kasi 15 minuta umjesto jedne jer im treba vječnost da prebroje kusur iz novčanika kako bi u cent platili svoju robu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije