Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CURE PODACI, UCJENJUJU GRAĐANE...

Online prevare sve veća muka Hrvatima: Tko to s weba vaše eure vreba?

30.12.2022.
u 23:19

U policiji upozoravaju da je internet postao vrlo privlačan za kibernetičke kriminalce koji se koriste vrlo profinjenim trikovima i obećanjima, pa se tako iznenada javlja daleki rođak iz Amerike ili nigerijski princ. Ako nekome pošaljete presliku osobne iskaznice u uvjerenju da ste dobitnik neke nagrade u nagradnoj igri putem društvenih mreža, netko s tim podacima može ugovoriti uslugu na daljinu ili kupiti novi mobitel na vaše ime

Komentara 6

DJ
Dodaj Juri
00:28 31.12.2022.

Kud ces vecih hakera od HaDeZenjara. Oni imaju siguran upad u sve sisteme...

DU
Deleted user
23:53 30.12.2022.

Ne samo to nego banka će provesti Internet naplatu lažne transakcije bez da vam da mogucnost da je stopirate, a kasnije je na vama da dokazete da je lazna i tražite povrat iako je druga strana vjerojatno vec pocistila racun.

DI
dino85
23:53 30.12.2022.

Previše buke za nizašto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?