Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
financiraju rat

Bogati Rusi našli novo omiljeno odredište, tu kupuju vize, stanove i firme. Zašto Emiratima treba Putin?

02.03.2023.
u 23:25

Prema riječima generalnog direktora Beterhums Rajana Mahonija, klijenti iz Rusije traže nekretnine u najprestižnijim dijelovima Dubaija, u luksuznim stambenim kompleksima, koji obično gledaju na Perzijski zaljev

Komentara 3

DU
Deleted user
02:42 03.03.2023.

Stara židovska mudra poslovica glasi:"Nema te love koja meni ne treba".

DU
Deleted user
08:17 03.03.2023.

Ovo ko da je ruski ili ukrajinskio list. Stalno su njihove vijesti na naslovnici. Koga briga, dajte nam domaćih tema a ne tamo sa istoka

DU
Deleted user
05:29 03.03.2023.

Briti i Ameri hodaju ko psi po svijetu, nadajući se da će nekoga nagovoriti da prekine s trećim jer to nije u njihovom interesu...... Prije su takvi bijednici imali svoj prigodni naziv. Trebali su ih otpraviti natrag odmah po slijetanju iz zračne luke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije