Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u minuti nastao kaos

Olujno nevrijeme poharalo Orahovicu: 'Vjetar je nosio susjedov krov preko naše kuće'

nevrijeme u Orahovici
Foto: V. Grgurić/ICV
1/9
28.08.2023.
u 21:46

Na jednoj je kući vjetar dignuo dio krova i odnio ga preko susjedne kuće u dvorište treće kuće

Olujno nevrijeme pogodilo je danas poslijepodne Orahovicu, a nalet vjetra nanio je veliku materijalnu štetu. Vjetar je iščupao nekoliko stabala i lomio je grane. 

Polomljeni su i oštećeni štandovi u samom središtu, a najveću štetu pretrpjele su obiteljske kuće u Ulici Petra Preradovića, piše Informativni centar Virovitica. Na jednoj je kući vjetar dignuo dio krova i odnio ga preko susjedne kuće u dvorište treće kuće.

 

Foto: V. Grgurić/ICV

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Trajalo je svega minutu. Kada je grunulo, mislila sam da je grom negdje blizu udario, a onda smo shvatili da susjedov krov nosi preko naše kuće. Srećom, susjedi su u Austriji i nitko od nas što živimo pored nije bio vani – rekla je Ivanka Broš čija je kuća oštećena.

VEZANI ČLANCI: 

Njezina susjeda Ivanka Čugura u čije je dvorište ostatak krova sletio dodala je:

- Možda pet minuta prije toga sam bila u dvorištu i vidjela da se nešto “mutilo” pa sam otišla u kuću i onda čujem prasak. Na našoj kući nije velika šteta, ali ima dosta puknutih crijepova. Na teren su odmah izašli vatrogasci koji saniraju nastalu štetu. 

VIDEO Nevrijeme haralo Istrom: Pogledajte snimku tornada-pijavice kod Rovinja

Komentara 1

DU
Deleted user
22:04 28.08.2023.

Strava.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije