Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otvaranje u utorak
Povratak na članak

Oleg Butković: 'Predsjednik je davao izjave koje ne stoje, Pelješki most je nadstranački projekt'

-Nismo se čuli, nismo imali kontakt te vrste. Poslali smo pozive, Škorić iz Hrvatskih cesta i ja svim uzvanicima pa tkao i predsjedniku- rekao je Butković te dodao kako će se predsjednikom kurtoazno pozdravi kada se vide.

Komentari 19

PR
prajdali100
21:51 24.07.2022.

Da li je netko gledao na Federalnoj TV što je jučer Komšić rekao o Milanoviću?Ja to ne smijem ni citirati jer će me neki jadnik ponovo blokirati ili mi brisati komentar.Strašno!!! I šuti se.U srijedu će Komšić,Bakir i Džamija izvesti na ulice Sarajeva bar 50.000 ljudi a sve protiv izmjena izbornog zakona,čitaj protiv Hrvata,i opet tišina.

VL
LL
lijepa_li si
21:10 24.07.2022.

samo hrvatska!

VL
BL
boris.ljubicic1
22:15 24.07.2022.

Jure Radić je bio prvi projektant mosta...a to se zaboravlja jer je čovjek otišao na onaj svijet...

VL
DU
Deleted user
22:11 24.07.2022.

Imam dovoljno godina da se sjećam kako su svi političari,naročito HDZovci ismijavali ideju gradnje Pelješkog mosta koju je predstavio pok.Ivan Šprlje dipl.ing građ.Svi bezidejni i polupismeni političari tog vremena su ga ismijavali.Danas zahvaljujući toj ideji imamo most s kojim se možemo ponositi kojeg je slovenac isprojektirao,EU platila a hrvat koristititi.

VL
NE
neberemed
22:54 24.07.2022.

mene zanima samo kad će konačno uvest beskontaktnu naplatu na autocestama?danas je kolona bila prema zagrebu do bosiljeva,samo zato da bi mogli čvakat i svi bit u talu od naplate u gotovini,jer gdje se medved valja,dlake moraju ostat,a ovo je king kong i eldorado za uzimanje lovice.zato podkapacitirani čeka da neko napravi svemirski brod za naplatu,jer kad se bude plaćalo bez keša,nema lovice.bedaki imaju vinjete godinama,al nama je to prejednostavno,mi trebamo svemirski brod za naplatu.

VL
NO
Nordik
05:54 25.07.2022.

Kad će vožnja za 9 eura?

VL
BU
Bubalamala
06:15 25.07.2022.

Naj više zasluga za izgradnju Pelješkog mosta treba pripisati Ivi Sanaderu. Ipak je on za svog mandata bio naj aktivniji u postavljanju kamena temeljca a HDZ je bio najveći korisnik.

VL
DU
Deleted user
23:23 24.07.2022.

Hrvati na ovim prostorima disu od stoljeca sedmog. Dugi je put hrvatski narod prosao. Morali smo biti sa onima koje necemo da bi se sacuvali kao narod. Od tada do danas dugi je put. Izlazak iz juge, ulazak u EU, ulazak u eurozonu - nije zasluga jedne stranke. To je proces koji se razvijao postepeno. Isto tako i ovaj most je trebao proci puno faza. Zato jedna stranka ne moze to svojatati. Na ovakvom otvaranju moraju biti i Predsjednik i Vlada.

VL
Avatar Dragovit
Dragovit
07:58 25.07.2022.

Šprdali su se s Pelješkim mostom manje više svi i iz HDZ-a i SDP-a, ovisno o političkom trenutku. A bilo je i vizionara i iz SDP-a i HDZ-a. Bilo je svečanih otvaranja gradnje još u vrijeme Sanadera pa je sve stalo zbog raznih kriza. Bilo je svakakvih ideja. Milanović je ispočetka bio protiv mosta, međutim kad mu je napravljena studija da je to najbolje rješenje onda je i Milanović okrenuo priču i kao predsjednik vlade pokrenuo sve što treba za ostvarivanje tog projekta. Projekt je završen pod mandatom sadašnje vlade. Srećom, za izgradnju su angažirani Kinezi .... da nisu trajalo bi to još.

VL
AN
ante7
21:48 24.07.2022.

Što je dobio si jezikovu juhu jer si pozvao Milanovića, pa sad moraš i ti protiv predsjednika RH.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.