Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TREĆI MANDAT?

Okolnosti su se promijenile, žrtva HDZ-ova zaokreta mogao bi biti Domovinski pokret

13.02.2024.
u 14:05

Serijom poteza i odluka, što je kulminiralo izglasavanjem Turudića za glavnog državnog odvjetnika, Plenković i HDZ su u potpunosti promijenili kontekst u kojem će se održati sljedeći izbori

Komentara 9

FR
FraneTente1861
20:51 13.02.2024.

Uvodenje Euro uspjeh?DP bez mandata?Mislim da ces se dobro iznenaditi.Ovaj clanak koda je promidzba Plenkovica a za Euro vecina Hrvata su ljuti zbog poskupljenja!

Avatar southman
southman
14:57 13.02.2024.

Ljevica se u HR bori da opstane na političkoj sceni. Ona postoji još samo u Rijeci Istri i Zagrebu. Prvi se nikada niti nisu smatrali dijelom Hrvatske a Zagreb je uvijek vukao što za Beč što za Peštu tako i danas za Ruse. I tu počinje i završava levičarska priča u HR.

BA
BartolomejIV
14:52 13.02.2024.

Postavljanje Turudića veliki je potez Plenkovića, jer se do sada nitko nije usdio dirnuti u leglo komunjarskog kriminala jer su akteri DORH-a, USKOK-a, pravosuđa, medija štitili sve leve kriminalce koji su samo u vrijeme račana i slučajnog u nebrojenim kriminalnim aferama opljačkali državu za 300 milijardi. Svatko normalan i pošten će pozdraviti postavljanje Turudića

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije