Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
emotivna poruka

Oglasio se riječki vjeroučitelj: 'Učinio sam sve što sam mogao. Morao sam poći dalje'

Foto: YouTube screenhsot
1/2
19.12.2019.
u 16:02

Svaki oproštaj baš boli, a pogotovo oproštaj od 14 godina davanja svakog atoma za neke naše priče u Sušačkoj.

Nakon premještaja iz Prve sušačke hrvatske gimnazije u Rijeci oglasio se poznati vjeroučitelj Marin Miletić emotivnom porukom koju je objavio na YouTubeu.

 - Svaki oproštaj baš boli, a pogotovo oproštaj od 14 godina davanja svakog atoma za neke naše priče u Sušačkoj. Ali i još većeg bogatstva koje sam primio. jer kakav sam ja danas prvenstveno zahvaljujem dragom Bogu i mojoj Danijeli, ali i mojoj zbornici, kolegicama, kolegama, učenicima. moji kolege su ti kroz koje sam rastao i koji su me čini boljim čovjekom. Svakome bih zaželio raditi sa takvim ljudima, a pogotovo s takvim gimnazijalcima. Moja Crkva je i dalje uz mene i uz njenu potporu upuštam se u nove izazove. i radujem se svemu onome što me čeka. piše u Bibliji: Bog sve okreće na dobro s onima koji ga ljube. Zato će ovo sve biti baš dobro - poručio je.

- Nakon 14 godina, vrijeme je da se krene dalje. Imam tremu veću nego predsjednički kandidati. Mali princ kaže da vrijeme koje provodimo sa svojom ružom čini ružu tako posebnom, jer vrijeme je ono što je toliko vrijedno da nema cijenu. Ono se ne može vratiti. Možete birati ono što je tu i ono što dolazi. Ali ne možemo baš ništa vratiti nazad - kazao je Miletić.

- Učinio sam sve što sam mogao. Baš mi treba svjež zrak. Morao sam poći dalje -  u suzama govori Miletić i dodaje: 'Najgore kada se sebe ne sviđaš, da je izdao vrednote koje živi. Pogledaš se u ogledalo i pitaš se što radiš čovječe. Platit ću cijenu. Ponosan sam na štrajk i hvala Bogu da drugi ljudi imaju drugačije misliti. Ponosan sam na svoj govor na Trgu bana Josipa Jelačića na svoje istupe. Takav sam, to sam ja, Marin - kazao je u emotivnoj objavi i zaključio:

'Ponosan sam na svoje skaute katoličke, zahvalan sam Bogu za sve što me čini takvim kakav jesam, rekao je Miletić. Ja sam takav emotivac i oči suze...'

 

Ključne riječi

Komentara 57

Avatar dras32
dras32
16:40 19.12.2019.

Skauti? Što je falilo izviđačima pa im se ime moralo promijeniti u englesku inačicu.

VB
vbk
19:40 19.12.2019.

ajde ti lijepo na bauštelu pa tamo mudruj.

Avatar Ernest_Fulir
Ernest_Fulir
16:22 19.12.2019.

Tko sa vragom (sindikatima) tikve sadi (štrajka), o glavu mu se razbijaju (smijene ga).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije