Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dva glavna nalaza
Povratak na članak

Oglasio se KBC Split: Poznati su preliminarni rezultati obdukcije preminulog Kanađanina

"Na temelju svih relevantnih činjenica Povjerenstvo za unutarnji nadzor KBC-a Split izradit će svoje stručno izvješće", poručuje KBC Split

Komentari 3

IG
igorl
15:14 16.05.2023.

Srcana hipertrofija nije bolest koju dobijes "prek vikenda". Srce mora raditi u prenapregnutom modu godine, pa i desetljeca. A optuzba da je covjek umro od neke gljivicne infekcije je nonsens. Moze biti da je imao infekciju kao posljedicu opceg stanja organizma uslijed iscrpljenosti, srcanih problema. Ugl - taj covjek je bio za lagani stolac na ljuljanje u nekoj kanadskoj preriji, a ne za provode u Splitu.

VL
DU
Deleted user
14:03 16.05.2023.

Ne zelim nikog krivit ali se pitam,covjek bolestan 69 godina dolazi u Europu,zavrsi u engleskoj u bolnici,i nastavlja dalje bolestan putovati po hrvatskoj,sve mi je cudno ponasanje obitelji preminulog, u kanadi jedno drugo tuze i dobre pare dobiju.

VL
Avatar Svračak
Svračak
13:23 16.05.2023.

Traži udovica žrtvu za odštetu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.