Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rješenje o provođenju istrage

Oglasio se DORH: Ispalio je hitac iz službenog pištolja i nanio 21-godišnjakinji ozljedu od koje je preminula

Osijek:  Studneti odali počast preminuloj kolegici Mihaeli Berak
Foto: Borna Jaksic/PIXSELL
1/2
23.09.2023.
u 15:49

Sudac istrage je prihvatio prijedlog ovog državnog odvjetništva i odredio okrivljeniku istražni zatvor zbog opasnosti od ometanja istrage i opasnosti od ponavljanja djela.

Osječkom policajcu M.S. (27), osumnjičenom za ubojstvo 21-godišnje djevojke, određen je jednomjesečni istražni zatvor zbog bojazni od utjecaja na svjedoke i opasnost od ponavljanja djela. Nakon ispitivanja, istražna sutkinja Županijskog suda u Osijeku Zdenka Leku prihvatila je zahtjev Državnog odvjetništva i mladiću je odredila istražni zatvor.

Video: Privođenje policajca osumnjičenog za ubojstvo djevojke

Županijsko državno odvjetništvo u Osijeku danas je priopćilo da je donijelo rješenje o provođenju istrage protiv hrvatskog državljanina (1996.) zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela ubojstva iz čl. 110. KZ/11.

"Postoji osnovana sumnja da je okrivljeni 27-godišnjak počinio navedeno kazneno djelo 20. rujna 2023. oko 22:00 sata, u Osijeku, odnosno u nakani da liši života oštećenicu (2002.) iz službenog pištolja ispalio hitac prema njoj i nanio joj ozljedu od koje je preminula na mjestu događaja", stoji u priopćenju Državnog odvjetništva.

VEZANI ČLANCI:

Sudac istrage je prihvatio prijedlog ovog državnog odvjetništva i odredio okrivljeniku istražni zatvor zbog opasnosti od ometanja istrage i opasnosti od ponavljanja djela.

GALERIJA Neutješni prijatelji i rodbina oprostili se od ubijene Mihaele

Osijek:  Studneti odali počast preminuloj kolegici Mihaeli Berak
1/14

Pokop tragično preminule djevojke bio je u 12,20 sati na Centralnom groblju u Osijeku. Kolegice i kolege studenti osječkog Pravnog fakulteta, kao i prijatelji, u subotu su u 11 sati ispred glavnog ulaza u zgradu fakulteta ostavili upaljene lampione i cvijeće, opraštajući se na taj način posljednji puta od tragično preminule 21-jednogodišnje Mihaele iz Osijeka.

 

Ključne riječi

Komentara 1

BR
Brankko
00:58 24.09.2023.

Čuli smo i jedno degutantno priopćenje -- govorilo se o kaznenom djelu ubojstva "na štetu oštećenice". Na štetu. Znaju li ti neki "glasnogovornici" što zapravo govore?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije