Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija u Osijeku

Neutješni prijatelji i rodbina oprostili se od ubijene Mihaele

Osijek:  Studneti odali počast preminuloj kolegici Mihaeli Berak
Foto: Borna Jaksic/PIXSELL
1/20
23.09.2023.
u 13:55

Studentski zbor Pravnog fakulteta u Osijeku u petak se objavom na službenoj facebook stranici već oprostio od tragično preminule studentice.

Kolegice i kolege studenti osječkog Pravnog fakulteta, kao i prijatelji, u subotu su u 11 sati ispred glavnog ulaza u zgradu fakulteta ostavili upaljene lampione i cvijeće, opraštajući se na taj način posljednji puta od tragično preminule 21-jednogodišnje Mihaele iz Osijeka.

GALERIJA: Osijek: Posljednji ispraćaj tragično preminule Mihaele

Osijek:  Studneti odali počast preminuloj kolegici Mihaeli Berak
1/14

Okupili smo se kako bi se oprostili od naše drage kolegice Mihaele. Izražavamo sućut njezinoj obitelji, prijateljima i kolegama, kazao je Karlo Rašić, predsjednik Studentskog zbora osječkog Pravnog fakulteta. Studentski zbor Pravnog fakulteta u Osijeku u petak se objavom na službenoj facebook stranici već oprostio od tragično preminule studentice.

Mihaelin pokop bio je u 12,20 sati na Centralnom groblju u Osijeku. Za njezino ubojstvo tužiteljstvo tereti  27-godišnjeg policajca iz Osijeka, kojem je u petak navečer sudac istrage osječkog Županijskog suda odredio jednomjesečni istražni zatvor.

POVEZANI ČLANCI:

Sudac istrage prihvatio je prijedlog osječkog Županijskog državnog odvjetništva te odredio istražni zatvor zbog mogućnosti ponavljanja kaznenog djela te mogućnosti ometanja istrage utjecajem na svjedoke, izvijestili su sa suda.

 

 

Komentara 2

KR
Krolo
15:51 23.09.2023.

Djevojka nije preminula, nego je nakon zlostavljanja mučki ubijena. Da li je napravljena obdukcija, bez nadzora policije ili se i to zataškava? Tko sve u PU osječkoj zataškava ubojstvo i dogovoreno prethodno zapošljavanje nekvalificiranog sina od Vilka S. Nije gaga otac htio zaposliti ni u vatrogascima, iako je od njih ubojica dobio stan.

SE
Serđo23
17:12 23.09.2023.

Ko mu je radio provjeru ? ko mu je dao oružje ? Da se to desilo na nekoj migrantici već bi zvali i iz Brisela i N Y !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije