Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DJEVOJKA HOSPITALIZIRANA

Muškarac oteo djevojku (31) s dubrovačkog područja: Pronađeni u Trebinju, on je odmah uhićen

Ilustracija
Ilustracija/Pixabay
Autori: Vecernji.hr, Hina
14.11.2023.
u 16:10

Policijski službenici Policijske uprave Trebinje brzom su reakcijom uhitili otmičara i provode kriminalističko istraživanje, navodi PU dubrovačko-neretvanska

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska zaprimila je rano jutros operativne informacije koje ukazuju na moguću otmicu 31-godišnjakinje koja ima prebivalište na području Dubrovačko-neretvanske županije. Kako ističe policija, do navodne otmice nije došlo na području Republike Hrvatske, nego na području Bosne i Hercegovine.

"Odmah su kontaktirani policijski službenici Policijske uprave Trebinje koji su brzom reakcijom uhitili otmičara i provode kriminalističko istraživanje", navodi PU dubrovačko-neretvanska.  Prema informacijama kojima policija trenutno raspolaže, 31-godišnjakinja nije vidljivo ozlijeđena.

VEZANI ČLANCI:

 

"Slobode je lišen I.S. (24) u jednoj privatnoj kući u Trebinju te je priveden u Stanicu javne sigurnosti nakon što je Hrvatska policija dojavila o potencijalnoj otmici", rekla je za Hinu glasnogovornica policije u Trebinju Jovana Cvijetić. 

Dodala je kako je u tome objektu zatečena žena za koju se sumnjalo da je oteta. Ona je, prema istome izvoru, hospitalizirana u Općoj bolnici u Trebinju, gdje dužnosnici nisu željeli govoriti o njezinom zdravstvenom stanju. Lokalni mediji međutim navode kako nema vidljivih ozljeda.  Pretresom objekta pronađena je i praškasta tvar koja podsjeća na heroin, te marihuana, dodala je Cvijetić.  U tijeku je ispitivanje uhićenog mladića koji će nakon zadržavanja u policiji biti predan u nadležnost tužiteljstva. 

VIDEO Tragedija u Karlovcu: Policajac na motoru usmrtio pješaka koji je prelazio cestu izvan pješačkog prijelaza

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije