Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uobičajeno je objaviti obavijest o smrti, a zagrebačka obitelj oglašava rođenje
Povratak na članak

Oglas dao tata, 30 godina poslije sin: Rodio se Živković

Otac se oglasom radovao Jankovu i rođenju njegove sestre Ane. Janku je taj isječak iz novina darovala majka prije nego što se oženio. Inspirirao ga je sada, kad mu se rodio sin

Komentari 3

BA
BabaGana
03:16 26.09.2009.

Odličan je ovaj hrvatski jezik! Pogledajmo dva \'Google\' oglasa ispod članka: # Gde ima posla? Nigde, bez ova 3 načina za uspešnu IT i dizajn karijeru IT-akademija.com/tri_nacina # Jeftine Avionske Karte Napravite Reservciju On Line Najbolje Cijene Karata SiromSvijeta www.JeftineKarte.com SRAMOTA!

VL
Avatar billybull
billybull
01:38 26.09.2009.

cudni ovi srbi...daju sinu jedno musko i jedno zensko ime...fakat cudno...

VL
DU
dudum
11:14 26.09.2009.

A gdje su ti google oglasi? ja imam subote u zagrebu i msan računala.. sve na \'rvackom..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.