Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stvari izgledaju bolje

Odvjetnik BBB-a iz Grčke tvrdi: Nema njihovog DNK na noževima

Nastavljaju se ispitivanja navijača u Ateni
Yiannis Panagopoulos/EUROKINISSI
04.11.2023.
u 19:11

Mi smo rekli da to nije njegov nož i sad je dokazano da to nije bio nož Hrvata

Athanasios Kaimenakis, odvjetnik hrvatskih navijača koji se nalaze u grčkim zatvorima zbog sumnje u ubojstvo grčkog navijača Michalisa Katsourisa, iznio je ključne informacije koje bi mogle utjecati na njihovo puštanje iz pritvora. Naime, na dva noža pronađena kao dokazni materijal, nije otkriven niti jedan DNK uzorak koji bi povezao Hrvatske navijače s ubojstvom, piše 24 sata.

POVEZANI ČLANCI:

 

"Stvari izgledaju puno bolje za njih sad nego prije. Nisu se inkriminirali, mi smo iznijeli naše sumnje oko ubojstva. Pronađena su dva noža, za jednog od njih mislili su da je nož jednog od uhićenih Hrvata. Mi smo rekli da to nije njegov nož i sad je dokazano da to nije bio nož Hrvata, nije pronađen njegov DNK na nožu. Uz to su se pojavile i fotografije mog klijenta s praznim rukama, dakle nije držao nož u ruci", rekao je Kaimenakis.

Nastavljaju se ispitivanja navijača u Ateni
1/16

Hrvatski premijer Andrej Plenković je izjavio da bi trebalo doći do "vrlo dobrih vijesti za naše državljane i njihove obitelji vrlo skoro," no odvjetnik Kaimenakis smiruje očekivanja: "Ne mislim da će se to dogoditi u narednih par dana. Tu je sad još 3000 poruka koje se moraju prevesti, a nakon toga kad se prijevod napravi, svi uhićeni hrvatski državljani idu opet sucu istrage".

Komentara 7

Avatar Ričard
Ričard
20:06 04.11.2023.

Pa normalno da nema, Čakije nisu navijački rekviziti kod Hrvata

IV
Ivo123
23:00 04.11.2023.

Grci su govna

CA
Catalonia
01:21 05.11.2023.

To se znalo od pocetka. Pustite napokon nase ljude doma i ubojicu nadjite medju svojim grckim m€5arima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije