Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOJAN ŠUPUKOVIĆ

Odvjetnik Ane Stavljenić-Rukavine: 'Sve je porekla, vidjet ćemo kako će DORH dokazati njenu krivnju'

Foto: Davor Puklavec/Pixsell
1/3
02.07.2021.
u 12:44

Dodao je da predmet po svojim karakteristikama nije uskočki predmet jer se ne radi o zločinačkom udruženju

Odvjetnik Ane Stavljenić Rukavine izjavio je da se njegova klijentica, nakon što je jučer pala u nesvijest, danas osjeća dobro. Nadalje, nije potvrdio, ali ni negirao da se Stavljenić Rukavina brani sa slobode, jer je tako odlučio DORH zbog njenih godina.

– Ona je aktivno iznosila obranu, porekla je sva kaznena djela koja joj se stavljaju na teret. O detaljima ne mogu govoriti, jer je istraga tajna – rekao je odvjetnik Bojan Šupuković.

Dodao je da predmet po svojim karakteristikama nije uskočki predmet, jer se ne radi o zločinačkom udruženju, prenose 24sata.

– Njoj se stavlja na teret da je zajedno s drugim članovima Upravnog vijeća utjecala na izbor trenutačnog ravnatelja dječje bolnice Srebrnjak, međutim, kako drugi iz Upravnog vijeća nisu supočinitelji u tom postupku, ne znam kako će Općinsko državno odvjetništvo dokazivati krivnju u odnosu na nju i drugookrivljenu – dodao je.

Komentara 8

AF
AfganistanskiHrvat
12:56 02.07.2021.

Gospodine odvjetniče, ne mora niti ona a niti DORH nešto dokazivati. Postoji nešto što se zove moral. Mladi ste, možda se ne sjećate velikog Helmuta Kohla. Samo se sumnjalo da je uzeo novac "ispod stola", ponavljam sumnjalo, do nekakvog suda nije niti stigao. Sam se povukao na sve funkcije i izašao iz stranke da joj ne bi naštetio. Drugi slučaj kojeg se volim sjetiti katastrofa oko Fukushime. Ukoliko niste čuli Jakuze su postavile štandove sa vodom i dijelile je unesrećenima. Za ne povjerovati, mafija i kriminalci mogu imati morala. Za razliku od naših, nisam kriv, sve je po zakonu, dokazat ću nevinost i moja omiljena koju volim ćuti " i oni su prije mene". Naši "rodoljubi" s rukom na srcu a zadnje prave akcije, brzinu i važnost vidjeli smo nakon potresa u Zagrebu i Banovini. Molim vas, nemojte mi pomagati, lakše i jeftinije ću proći.

GO
goli.otok_forever
13:07 02.07.2021.

Koliko "gospođa" ima godina bilo bi u redu da senj njen postupak provede hitno i užurbano.

KU
Kuruza
12:52 02.07.2021.

Nikad nitko nije kriv :D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije