Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ordinacija na sudu
Povratak na članak

Odvjetnici ginekologa tražili da se javnost isključi iz suđenja

Sedomircu ginekologa optužnica tereti da su prekidali neželjene, ali uredne trudnoće tražeći od 600 do 2000 kuna, a obavljene pobačaje nisu evidentirali

Komentari 2

LU
Lukrecija
10:38 05.11.2010.

Pozdrav ginekolozima iz Varaždina! Varaždin je ostao bez najboljih ginekologa. Ako su i uzimali novac uzeli su od državnih lopova koji su ukrali puno puno više. Kad ovaj cirkus završi oni budu i dalje omiljeni doktori sa velikim brojem pacijentica.a. Gospodo drži te se!!!!!

VL
MA
marioneta
17:49 09.11.2010.

Ovo je zbljia cirkus...valjda će se i saznati na kraju tko je organizator svega toga, jer dragi moji provjerite si svi račune kad nakon hospitalizacije idete doma, pa ćete vidjeti koliko su ti računi napuhani....po tome bi SVI šefovi bolničkih odjela bili u lisičinama...!! Žao mi je tih ljudi !!! Nisu oni nikog tjerali na abortuse,već je prava sreća kad netko ide na abortus da se to stručno napravi!!!A ne da se poslije godinama liječe komplikacije...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.