Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODRHTAVANJE U BIH

Odron uzrokovao nesreću kod Zenice: Ukupno četiri osobe ozlijeđene u potresu

Foto: 072INFO
1/2
30.12.2023.
u 23:06

Prema trenutnim informacijama dva vozila su oštećena, jedna osoba je ozlijeđena

Potres koji je večeras zatresao BiH, a osjetio se u cijeloj regiji, uzrokovao je odrone na cestama. Jedan od odrona dogodio se na ulazu u tunel Vranduk kod Zenice. 

- Došlo je do obrušavanja na ulazu u tunel Vranduk. Prema trenutnim informacijama dva vozila su oštećena, jedna osoba je ozlijeđena. Još uvijek nije poznat stupanj ozljede. Naši su ljudi na terenu i rade na sanaciji štete - kazali su za N1 iz Operativnog centra MUP-a Zeničko-dobojskog kantona.  Portal 072 info je pak objavio kako je odron kamenja oštetio automobil na magistralnom putu M-17 u mjestu Jelina. 

Kako je za Vijesti.ba potvrdio Dževad Aličić, direktor Civilne zaštite četiri osobe su ozlijeđene u Zenici. Jedna u automobilu na magistralnom putu M-17, a tri uslijed urušavanja materijala sa kuća. Dvoje je pušteno na kućno liječenje, dok su dvije osobe zadržane u Kantonalnoj bolnici Zenica. Također, u selu Ljubetovo pali su crijepovi sa nekoliko kuća.

Podsjetimo, u 21.43 sati Bosnu i Hercegovinu pogodio je potres koji se osjetio i u Hrvatskoj. Potres je bio magnitude 4,7 prema Richteru 13 kilometara sjeverno od Zenice. Inače, Brođani su u 21:43 na mobitele primili poruke upozorenja zbog snažnog potresa u BiH. Sustav je javio da je riječ o potresu čiji je epicentar udaljen od Slavonskog Broda 90-ak kilometara. 

Situaciju iz minute u minutu pratite OVDJE.

VEZANI ČLANCI: 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije