Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Imenovanja

Odluke sa zatvorenog dijela sjednice Vlade

Zagreb: Sjednica Vlade u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici.
Marko Prpic/PIXSELL
10.06.2020.
u 14:11

Zbog isteka mandata razriješen je dio dosadašnjih članova Nadzornog odbora Financijske agencije Davor Mikulić i Davor Kalinić

Vlada je u srijedu na zatvorenome dijelu sjednice, prihvatila Izvješće o stanju iskorištenosti sredstava Europskih strukturnih i investicijskih fondova, a na osobni zahtjev je dužnosti razriješena pomoćnica ministra zdravstva Ružica Palić Kramarić.

Državnom službeniku Antoniju Šustiću ponovno je dano ovlaštenje za obavljanje poslova zamjenika glavnog ravnatelja Državne geodetske uprave, s danom 1. srpnja 2020., jer mu ističe dosadašnje ovlaštenje, do provedbe javnog natječaja za imenovanje zamjenika glavnog ravnatelja, a najduže do šest mjeseci, priopćeno je iz Vlade.

Zbog isteka mandata razriješen je dio dosadašnjih članova Nadzornog odbora Financijske agencije Davor Mikulić i Davor Kalinić. Istovremeno je Davor Mikulić imenovan članom Nadzornog odbora, do provedbe postupka imenovanja članova Nadzornog odbora, na vrijeme od najduže šest mjeseci, sukladno Uredbi o uvjetima za izbor i imenovanje članova nadzornih odbora i uprava pravnih osoba od posebnog interesa za Republiku Hrvatsku i načinu njihovih izbora, dodaje se u priopćenju.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
14:21 10.06.2020.

Odluke sa zatvorenog dijela sjednice Vlade su balkanske tajne koje zavicajska domoljubna raja teh osjeća i shvati uz kopanje po kontejnerima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije