Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koprivnica
Povratak na članak

Odluka o novoj Belupovoj tvornici još ove godine

Vlada je tvornicu uvrstila u 'katalog' privatnih investicija u 2014. godini iako još nije sigurno da će se graditi

Komentari 3

Avatar tkozna
tkozna
10:26 17.12.2013.

Čovjek proba nešto napraviti, nešto dobro, i postavi temelje a onda netko ustane na lijevu nogu i pođe blatiti sve odreda. Pa kako čovjek može nešto napraviti kada mu se balast i oko ruku i oko vrata i nogu stavlja,, balast u vidu medijske diskreditacije. Nadjite mi pametnog suinvestitora za projekat koji se ovako mudro i za opću dobrobt napose za dobrobit Belupa priprema. Dakle smrdi smrdi užasno smrdi!

VL
DU
Deleted user
20:06 17.12.2013.

To bi mogla biti jako dobra investicija. Narodu treba dosta krema i masti da se podmažu odgovarajući oboljeli organi, a kako ih ne bi trebali odstraniti kirurškim putem. Šalu na stanu. Konačno mało svjetlo u tunelu. Bravo Belupovci.

VL
DU
Deleted user
20:14 17.12.2013.

Šteta da se od izgradnje nove tvornice 2000. godine do 2013 godine nije ništa dogodilo u smislu vlasništva, pa se za blagoslov mora dobiti od vlade. Ako postoji tržište, ako investicija nije promašena, ako postoje sredstva i ljudi na što se još mora čekati? Na otvaranju tvornice 2000. godine je bio predsjednikRH i neki članovi vlade - vidi sliku. Valjda se čeka na Karamarka da otvori tvornicu 2016 godine.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.