Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Turistkinja u šoku

Odlučila spavati na plaži blizu Opatije: 'Ova rupa od apartmana stoji 83 eura!?'

09.07.2020.
u 11:55

– Došla sam u Hrvatsku, u prekrasan grad Brseč, a sada ću vam pokazati apartman. Možete li vjerovati? Odvratno. Ne mogu vjerovati da se ovo iznajmljuje za toliki novac – kazala je Saomai.

Blogerica Saomai iz Austrije na društvenoj mreži TikTok podijelila je svoje doživljaje s putovanja u Hrvatskoj

Prvo je stigla u Brseč, gdje ju je dočekalo neugodno iznenađenje – preskup apartman u odnosu na ono što nudi.

– Došla sam u Hrvatsku, u prekrasan grad Brseč, a sada ću vam pokazati apartman. Možete li vjerovati? Odvratno. Ne mogu vjerovati da se ovo iznajmljuje za toliki novac – kazala je snimajući apartman blizu Opatije u kojem noćenje stoji 83 eura (nešto više od 600 kuna), a u kojem se nalazi bračni krevet i kuhinja te kupaonica.

@saomaile

I spent the night outside. Follow me on IG📸: lesaomai❤️ ##travel ##travelling ##croatia ##travellife ##traveldiaries ##travelvlog ##hotel ##homeless

♬ original sound - saomaile

– Bila sam beskućnica – kazala je i otkrila kako je uzela jastuk te pokrivač i noć provela na plaži.

– Evo, to je bio moj smještaj preko noći. Slažem se da je pomalo opasno, mogla sam biti opljačkana, ali vidite da sam preživjela. Moram priznati da sam se na plaži čak i naspavala.

Nakon Brseča, Saomai je posjetila Rovinj gdje je kušala burek, počastila se sladoladom i išla na druženje s prijateljima.

Ključne riječi

Komentara 102

LI
liliZG
12:24 09.07.2020.

zato ja ne idem na more , moja krvavo zarađena plaća neće se trošiti na sklepane "apartmane" sa visokim cijenama..... ...kad mi frendica rekla da nitko na obali nije smanjio cijenu ove godine unatoč coroni i manjku turista mislila samsam da laže, očito to nije tako....

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
12:35 09.07.2020.

Za 83kune bi proslo

5S
505.scrtom
12:41 09.07.2020.

došla si onima koji vole radit samo između petog i desetog mjeseca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije