Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Afera Agram
Povratak na članak

Odlučeno: suđenje Bandiću i suradnicima počinje 11. listopada

Suđenje za aferu Agram odnosit će se na sedam od ukupno deset točaka prvotne optužnice, zato što su tri točke vraćene USKOK-u na nadopunu istrage

Komentari 18

WW
wwwcro
13:08 01.10.2018.

Sve političare kriminalce u zatvor. Bilo da sjede u Saboru ili u nekoj gradskoj ili županijskoj fotelji...

VL
Avatar javorko
javorko
11:51 01.10.2018.

psihopata nazalost ima puno "obicnih" ljudi koji nisu lijece od najteze pshicke bolesti

VL
SM
san.martino
15:02 01.10.2018.

Zatvorite bar njega kad vec niste Mamica!

VL
DU
Deleted user
14:30 01.10.2018.

treba već sada misliti i spriječiti bežaniju u Hercegovinu,.....

VL
DB
db123
22:03 01.10.2018.

Vidite ga, kako nekulturno drzi ruku u dzepu i mjesa jaja i kaze, puca mi doka za sudenje.

VL
DU
Deleted user
20:18 02.10.2018.

Nikada mi neće biti jasno, odakle je 1000 članaka o Bandiću u Večernjem?! Probajte u tražilicu Večernjeg upisati "Bandić"! Stvarno nemam ništa protiv roga čovjeka, no jednostavno ne mogu slušati budalaštine, kao njegova izjava, da je on Gradonačelnik 16 godina - čista istina, no da on kao Gradonačelnik može birati "Upravu Holdinga" to nema više veze sa Zakonom i Pravom?! Možda je on osmislio Holding, svaka čast, no "Kadroviranje nebi smjelo biti u njegovoj nadležnosti" ako ništa drugo, to je "sukob interesa" vidljiv iz Marsa?! Zna se kako se biraju kadrovi koji će voditi takav "Gigant poput Holdinga"!? Zna se, "Javni natječaj sa točno upisanom potrebom kakvo znanje treba za radna mjesta voditelja tog "giganta"! Tu nema mjesta za "lažne diplome", "kumove" i tome slične gadosti? Tu na čelu takvog Diva trebaju zaista sposobni ljudi! I tada oni sebi traže "suradnike", oni a ne Bandić? Bandić je totalno krivo protumačio "ovlasti gradonačelnika"! Da rdi reda u Javnoj Upravi gdje mu je i "radno mjesto" to je u redu, ali Holding, nakon osnutka, zaista više nema porebe za radom Gradonačelnika na "Kadroviranju Holdinga"!

VL
RI
rightside
12:02 01.10.2018.

a to su isto odluciji "najbolji osjecki suci" za svoju filijalu u zagrebu?

VL
MI
miki45
19:13 01.10.2018.

necu se vukovi medzusobno jesti nista njemu nece se dogoditi

VL
SZ
slaven.zadravec
12:04 01.10.2018.

Smiješno je da se pored svih zloupotreba (nepotrebnih i preplaćenih radova, sumnjivih zamjena zemljišta, pogodovanja Horvatinčiću i sličnima, promjena GUP-a zbog privatnih interesa, a protiv smislenog urbanizma ....) Bandiću sudu zbog bezveznih štandova.

VL
GR
grebza
18:33 01.10.2018.

Ovo će biti jasan test i pokazatelj kvalitete sudstva, nivoa civilizacije i uređenosti društva u kojem živimo. Pa godinama se u Zagrebu troše desetine milijadri bez i najmanje odgovornosti i kontrole. Ili je naziv koalicijski partner ipak najači adut koji anulira sve važeće zakone.

VL
DU
Deleted user
12:22 01.10.2018.

Ovo je znači političar, ili jedan od političara, kojeg se može gađati svim raspoloživim sredstvima kao što je to bilo u Vukomercu. Novinari će pri tome pozivati na linč, naricat će ako ga koja boca ne pogodi drito u tintaru. A ako njegovu velikosrpsku ekselenciju slučajno okrzne kora od limuna na putu do košare za smeće, izazvat će međunarodni incident neviđenih razmjera.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.