Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UPLATIO JAMSTVO

Odgurnuo policajca pa pobjegao iz policijske postaje. Nakon što je uhićen, optužen za krijumčarenje ljudi

Vukovar: Privođenje Općinskom državnom odvjetništvu osumnjičenih za napad na maloljetnike
Borna Jaksic/PIXSELL
16.01.2024.
u 09:08

Istražni zatvor mu je bio određen zbog opasnosti od bijega, a istražni zatvor mu je ukinut nakon 15-ak dana jer je zamijenjen uplaćenim jamstvom.

Za krijumčarenje ljudi te prisilu prema službenoj osobi optužen je 24-godišnji državljanin Afganistana, a optužnicu je protiv njega podigao ODO Gospić.

Tereti ga se da je 16. rujna 2023., na području Ličko-senjske županije, iz koristoljublja, osobnim vozilom prevozio veći broj ilegalnih migranata. Time im je, po tvrdnjama tužiteljstva, omogućio nedozvoljeno kretanje po Hrvatskoj. Osim toga, malo nakon što je uhićen, rukama je odgurnuo 33-godišnjeg policajca, zbog čega je policajac pao na tlo.

To je 24-godišnjak iskoristio kako bi pobjegao iz policijske postaje. Barem na kratko jer je malo kasnije uhićen te je bio pritvoren. Istražni zatvor mu je bio određen zbog opasnosti od bijega, a istražni zatvor mu je ukinut nakon 15-ak dana jer je zamijenjen uplaćenim jamstvom.

VEZANI ČLANCI:

VIDEO Zaobišao kolonu i prošao prije spuštanja rampe

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije