Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bolest sutkinje

Odgođeno suđenje Šestaku, Marincu i Šketu

suđenje (1)
Foto: Marijan Sušenj/Pixsell
1/4
20.10.2010.
u 10:53

Suđenje na Općinskom sudu u Koprivnici, koje je odgođeno zbog bolesti sutkinje, bit će nastavljeno 7. prosinca.

Zbog bolesti sutkinje jutros je na Općinskom sudu u Koprivnici odgođeno suđenje Zdravku Šestaku, Darku Marincu i Darku Šketu optuženima za poticanje na zlouporabu položaja i ovlasti i nesavjesno gospodarsko poslovanje zbog kredita od 5 milijuna kuna koje je Podravka isplatila koprivničkoj obućarskoj tvrtki Slogi.

Suđenje se nastavlja 7. prosinca.

Komentara 2

14
14words
11:34 20.10.2010.

Pod hitno uključiti Mesića u kazneni postupak.

VI
vidovit
12:29 20.10.2010.

Mogli ste dati i 50 milja .Lako je bilo davati kad nije vaše .Ni jedan od vas\"nije znao\" ili možda jedan ,kako se krvavom mukom stvarala Podravka. Zato ni niste znali cijeniti njezino bogatstvo.Bilo bi najbolje da u sudskom viječuom viječu sjede bivši i sadašnji Podravkaši pa da oni i presude.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije