Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na granici s bih

Odao ga neobičan hod: Pronašli mu 56 grama heroina u anusu!

heroin,droga
Ivica Galović/PIXSELL
06.09.2013.
u 18:43

Na graničnom prijelazu Brgat sinoć je uhićen 37-godišnji dubrovački taksist. Policajcima je bio čudan način na koji hoda i zatim su ga pretražili

Na graničnom prijelazu Brgat sinoć je uhićen 37-godišnji dubrovački taksist kojem je policija oduzela dva pakiranja s ukupno 56 grama heroina, izvijestila je Policijska uprava Dubrovačko-neretvanska. Taksist je uhićen kada se sa svojim VW-vozilom vraćao iz BiH, najvjerojatnije iz Trebinja.

Do uhićenja je došlo jer je policijskom službeniku upalo u oči da taksist vrlo neobično hoda. Kako piše Dubrovački vjesnik, nakon kraćeg nećkanja, 37-godišnjak je sam iz anusa izvadio dvije PVC vrećice s heroinom. U vrećicama je bilo po 26 i 30 grama, odnosno ukupno 56 grama heroina, čija je tržišna vrijednost 400 kuna po gramu.

Taksist je otprije poznat policiji zbog zloporabe narkotika, što je bio povod da mu granični policajac kaže da parkira vozilo sa strane te da izađe kako bi policija obavila kriminalistički, a carinici svoj nadzor.

>>Od dilera oduzeto 15,2 grama amfetamina i heroina

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije