Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rusija

Odani Shavi prešao je 300 kilometara da nađe svoju vlasnicu Ninu

nina baronvskaya
Foto: Facebook/Nina Baranovskaya
29.11.2015.
u 09:28

Nina je pak bila šokirana i dirnuta. Briznula je u plač kad joj se Shavi pojavio pred stanom

Nakon što ga je udario jureći automobil u Rostovu na Donu, oblasti u Rusiji, psa Shavija spasila je Nina Baranovskaja (26), slučajna prolaznica. Nije pustila Shavija da ugine nego ga je odvela veterinaru koji ga je operirao. Shavi je imao obje slomljene noge i unutarnje krvarenje kao posljedicu udarca vozila.

Shavi je isprva bio jako istraumatiziran, no ostao je živjeti s Ninom, njezinom bebom i drugim ljubimcima. Nina ga je naučila kako da ponovno hoda i stavljala mu je pelene jer Shavini bubrezi više nisu funkcionirali kao prije nesreće, piše Independent

No, kako je stan u kojem su živjeli bio premalen, Nina je Shavija dala prijatelju koji živi 300 kilometara dalje. Trebalo je tek nekoliko dana da Shavi nestane.Unatoč svim nedaćama koje je doživio, odlučio je pronaći svoju Ninu.

Nina je pak bila šokirana i dirnuta. Briznula je u plač kad joj se Shavi pojavio pred stanom. Stručnjaci vjeruju da je psu bilo potrebno barem tjedan dana da pronađe put. Nina svog ljubimica nije ostavila na cjedilu, u potrazi je za većim stanom kako bi mogli ostati zajedno. 

>> Odani pas 2 mjeseca čekao da se vlasnici vrate po njega i onda se dogodilo ovo

Komentara 2

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
10:52 29.11.2015.

čovjekov najbolji prijatelj!

Avatar Keep_calm
Keep_calm
12:07 29.11.2015.

Čovjekov najbolji prijatelj kojem čovjek i nije baš pouzdan prijatelj!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije