Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORIS HUZJAN za Večernji list

Stižu novi kilometri autoceste: Šef HAC-a otkriva i kad ćemo se voziti bez zaustavljanja na naplatnima

04.08.2023.
u 15:33

Predsjednik Uprave Hrvatskih autocesta (HAC) o uvođenju elektroničke naplate cestarine, natječajima i javnoj nabavi te o gradnji novih kilometara autocesta

Komentara 4

OL
olujasviholuja2
17:18 04.08.2023.

Po hitom treba izgraditi spoj AC Rijeka odnosno Križišće do Žute Lokve da se rastereti Jadranska magistrala, to je oko 50 km autoceste

Avatar KorisnikZa2Kn
KorisnikZa2Kn
16:34 04.08.2023.

sve drzavne tvrtke, agenciej i ministarstva su duboko politizirane ustanove. napredujuposlusni i blizipol. vrhu. plenki-lutak, stvarno je uredjena drzava.

CR
Croatiadobola
17:59 04.08.2023.

Umjesto da uvedemo vinjete (elektronske, poput računa i sl) kako to ima riješeno Sl9venija, Mađarska i drugi mu će mo za oko 100 mil eura uvesti nekakvu novu elektronsku verziju naplate po kilometru koja će vjerovatno padati u turističkoj sezoni. Kompliciramo i trošimo brz veze.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije