Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE SE SKUPLJE VOZITI

Od utorka poskupljuje gorivo: Evo novih cijena

Šibenik: Od danas skuplje gorivo
Dusko Jaramaz/PIXSELL
24.02.2024.
u 17:43

Nove loše vijesti za vozače. Od utorka opet poskupljuje gorivo

Čeka nas novo poskupljenje goriva. Od utorka cijena bezina trebala bi porasti za 4 centa. To znači da će litra Eurosupera 95 biti 1,49 eura. Istu cijenu imat će i dizel koji će poskupjeti za 1 cent po litri, javlja DNEVNIK.hr.

Plavi dizel bit će skuplji dva centa nego do sad. Cijena će mu biti 96 centi za litru.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Ričard
Ričard
09:26 25.02.2024.

U Njemačkoj se cijene u roku jednog dana tri puta minjaju u rasponu i do 10 centi. Tržište diktira cijenu, kao kod zlata, žitarica, nekretnina…….

IV
Ico_voljevica
19:48 24.02.2024.

Volim ove kaj glediju trenutno povećanje od cent,dva,tri.a ne glediju kolko je cijena bila pre leto dan i kolko je sad i onda se kaj pura dreku čudiju kak je se skupe.pa kak,pa kak

Avatar Bill Carson
Bill Carson
11:45 25.02.2024.

Naravno. Nisu uvijek krive trošarine. Većinu poskupljenja je kriva INA i njihovo bezglavo vodstvo. Najveće legende svih vremena. U cijelom svijetu cijena nafte padne za 50%, tek onda velike kompanije pune skladišta, a ovi naši kažu da smo mi svoja skladišta već napunili kada se plaćalo punom cijenom. I tako kod nas padne gorivo za 10 lipa, a realno je trebalo pasti za nekoliko kuna. Da ne spominjem pranje novca s plinom, prodaje plina za bagatelu i onda opet kupnja od iste osobe za cijenu nekoliko puta veću.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije