Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESLUŽBENE INFORMACIJE

Od sutra poskupljuje gorivo: Dizel i LPG najviše, benzin neznatno

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/2
03.05.2021.
u 19:55

Neslužbene su to informacije cijenegoriva.info, stranice na Facebooku koja prati cijene goriva

Prosječni spremnik dizela i LPG-a od ponoći bi mogao poskupiti za nekoliko kuna, dok će poskupljenje benzina biti neznatno. 

Neslužbene su to informacije cijenegoriva.info, stranice na Facebooku koja prati cijene goriva. 

Spremnik od 50 litara dizela mogao bi tako sa sutrašnjim danom poskupiti 4 kune, dok bi prosječni spremnik LPG-a mogao poskupiti 3 kune. 

NESLUŽBENO: - spremnik od 50 litara benzina mogao bi biti SKUPLJI za 1,5 kuna - prosječni spremnik dizela mogao bi...

Objavljuje cijenegoriva.infoPonedjeljak, 3. svibnja 2021.

Jedan spremnik benzina mogao bi biti skuplji za svega 1,5 kuna

 

U Virovitici počelo prvo hrvatsko drive-in cijepljenje

Ključne riječi

Komentara 7

KO
KoToTamoPeva
21:30 03.05.2021.

Na kamionu je isto pun rezervoar skuplji 4kn? pa kaj nemres napisati staru i novu cijenu po mjernoj jedinici litre? ili kak bi rekli: ja uvijek točim po 100kn pa mi je isto😂

US
Usputni
22:06 03.05.2021.

Danas sam htio platiti na pumpi prosjecan spremnik dizela, ali me bezobrazni radnik odbio i naplatio mi ipak 60 litara. Zalit cu se tvorcu ovoga clanka.

AM
Axis Mundi
00:35 04.05.2021.

Tko je izmislio ovaj nejasan način analize cijena goriva? Slično "modernom" označavanju na deterđentima za rublje ili omekšivačima - umjesto vidljivog preciziranja o kojoj točno gramaži ili militraži je riječ, ističe se za koliko pranja je nešto dovoljno. Kako netko zna koliko će i za što netko upotrebljavati neki prašak na pr? U prijevodu - kolika je nova cijena litre benzina ili dizela? I zašto je nemoguća misija da napokon i ovaj dio svijeta osjeti kako je to bogato natočiti spremnik, a praktički ne osjetiti? Kako to da se ama baš nijedna pumpa nije sjetila staviti i benzin i dizel i xy iz ponude na akciju, onako kako to rade s čokoladama, čipsevima, vinima itd.?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije